vavoj Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 čau nějak mi ochabla ručka - dřív jsem na 4 zub tahnul kola, ted to je snad 15 tej a ještě s bídou, hledal jsem napínání lanka v tunelu zezhora a nikde jsem nezahlíd. Doufam že to nedali kolegové z Francie dolů pod vejfuk a ty plechový kryty. Zkoušel jsem rozebrat zadní kotouč a rozhejbat ten \"šroub\" na ručku co stahuje pakny ale jelikož jsem nemoch povolit lanka tak jsem to nerozdělal .... začarovanej kruh Kde tedy je povolování lanek ? Nebo jestli někdo máte nějakej fígl na to. Citovat
pug306 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 matka na povolovanie a utehovanie lanka je hned za ruckou tak nvm kam si sa kukal Citovat
vavoj Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 já nad tim večer přemejšlel u 309 se musel sundat celej plast kolem ručky a tady musí taky protože popelníčkem zezadu to nejde (škoda styl) ... dík moc Citovat
MilanF1 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Pokud budeš šikovnej, stačí jenom u toho popelníku vyndat dva torxy 20, ale bude tam málo místa. Ale pokud chceš, můžeš se pustit do celého tunelu Citovat
Jindra xrdt Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 ten sroub co si rozhybaval je na zakladni nastaveni, kdyz menis kotouc.. Serizuje se tam jak se pise vys a je lepsi ten tunel vyndat Citovat
grim.sk Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 ...je to jednoduché, ja som to teraz nedávno robil, lebo som menil čeluste a nejak mi to rozhodilo ručnú...takže odštóbuješ dva torxy, ktoré zbadáš, keď vytiahneš popolník, potom vypáčiš tú kožu ručnej brzdy z tunela, ide to celkom ľahko, odštóbuješ tie dva šróby, ktoré na teba vykuknú a celý tunel môže ísť dole...a ešte pred tým, treba stiahnúť plast na rúčke ručnej brzdy, mne to išlo aj rukou, ale musel som s tým fest mixovať, aby som to stiahol...v múdrej knihe odporúčajú pri problémoch so sťahovaním použiť fén na zahriatie lepidla... Citovat
vavoj Odesláno 16. květen 2012 Autor Odesláno 16. květen 2012 jsem zkusil trochu dotáhnout lanko je to o poznání lepší. Ale rozhejbání zadních brzd kvůli ručce asi neuteču. Sice na nějakej 8 zub už táhne, že se nejde rozjet ale bejválo to lepší Za 2 měsíce STK tak aspon okouknu co je potřeba vyměnit .... že bych spáchal všechno najednou jinak minimální obložení na zadku je menší než má bejt na předku ne ? kotouč má odhadem 5-6mm a desky 4-5mm zhruba. Citovat
grim.sk Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 ...ručná by mala zaberať na 4 - 7 zub...podľa príručky.. Citovat
vavoj Odesláno 27. květen 2012 Autor Odesláno 27. květen 2012 ted mam spíš bobky z toho aby mi obě kola brzdily stejně kámoše tedkon vyšoupli z STK (chytnul lojzu novýho) že mu prej nebrzdily stejně mě to snad zkoušeli jednou ruční brzdu. Zkusim to a eventuelně se do nich pustim a potom sjedu jinam xD Citovat
EXI.60 Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 ted mam spíš bobky z toho aby mi obě kola brzdily stejně kámoše tedkon vyšoupli z STK (chytnul lojzu novýho) že mu prej nebrzdily stejně mě to snad zkoušeli jednou ruční brzdu. Zkusim to a eventuelně se do nich pustim a potom sjedu jinam xD Pokud bude malá nesouměrnos tak v poho. Pokud zajedeš na jedno STK a tam tě s tím vyhodí,tak to budeš muset opravit,protože je záznam v celé síti STK.Jo leda že by jsi narazil na jiného borca co by zavřel oči:myslim Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 ja se ted chystam vymenit oba dva lanovody na rucku u koucove napravy, tak se chcu zeptat jestli tam jde pripadne doseridit levou a pravou stranu, tim sroubem v interieru dotahuju jenom zaber celku, ale ted mi brzdi leve kolo trochu jinak jak prave. v zime jsem delal repas brzd a mel jsem dole celou zadni napravu, tak to mam rozstelovane. dik moc Citovat
MilanF1 Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 veka: Obávám se, že tím šroubem jde štelovat jen centrálně. Nicméně jedno lanko by šlo třeba \"zkrátit\" pomocí podložky. Jinak mně na TK říkal, že ručka brzdí dobře, ale mně to nepřijde, dneska jsem zkoušel přibrzit si ručkou a hned jsem šel na klasické brzdy, protože to skoro nezpomalilo . Je fakt, že mám loketku, která trochu brání, ale :bojim Asi to zkusím trochu přitáhnout, ale brzdí to prostě blbě... Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 2. červen 2012 Odesláno 2. červen 2012 Tak jsem dneska vymenil obe tahla rucni brzdy. Prace sla v pohode, akorat jsem musel sundat stredni dil vyfuku, dva stity, jeden drzel plastovymi srouby a druhy matkami (samozrejme jsem zlomil dva srouby co jdou z karoserie, tak se to pak muselo pridelat nyty). Lanka byly kupodivu trochu delsi nez stare, takze jsem mezi vahadlo a sroub na serizeni musel dat nekolik vetisch matek, abych mel k matici na utazeni pristup. Vysledek me ale zklamal, jelikoz prava strana zabira driv jak leva . Leve lanko je trochu delsi, tak jsem zkousel maticemi vypodlozit konec lanka k vahadlu, aby bylo vahadlo rovne kdyz zacnu utahovat matici, ale to taky nepomohlo, tak uz fakt nevim . V zime jsem delal repas brzdicu a menil jsem na zadku gumicky, ale nemel jsem cas se uz drbat s rozebranim mechanizmu na rucni brzdu, tak me jeste nepada, ze by ta leva strana mohla byt vic zatuhla . Kdyby nekdo vedel jak by se to dalo seridit, tak budu rad. Ja uz fakt nevim a rad bych to dal do poradku... Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 aby toho nebylo malo, tak mi blbne kontrolka rucni brzdy, kdyz se rozjedu tak je to v pohode a po chvili se mi rozsviti ze mam zatazenou rucku i kdyz ta je dole a tudiz je tam to tlacitko zmacknute a rucka by nemela svitit, jeste jsem to zkousel nez jsem tam dal vsechny plasty jestli to funguje dobre... :grr Citovat
Andreww Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 A je to opravdu ručka? Kontroloval jsi kapalinu v nádržce? Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 S tou kapalinou me to nenapadlo. Zitra na to hned mrknu. Dik za radu Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 veka_Gti-6: chci se zeptat kdyz das rucku u gti6 źablokujou se ti kola? Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 306-Kubik-S16: ve vetsi rychlosti jsem to nezkousel, ale po vymene lanovodu jsem to zkousel a na sterku jsem je bloknul, akorat kdyz jsem to mel na zvedaku, tak jsem pravym kolem neotocil na 3 zub a levym az na 4 nebo 5ty Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 tak kontrolka rucni brzdy byla opravdu nedostatek kapaliny, pekne blbe se to sleduje kdy je uz max, ale povedlo se. Dik Andreww za radu, nenapadlo by me to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.