Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, dělají 407 kombíka bez panoramatické střechy? Rok 2008 a novější a jen 2.2Hdi. Podle SB jsou tam verze s pevnou střechou, a se sklem. Ale na netu je 99% se skleněnou střechou. Jde jen o to, že se tím sníží strop, a už tam není tolik místa na hlavu. Máte někdo tuto variantu s pevnou střechou? Díky

[upravil dne 1.6.12 10:28 od Opl405]

Odesláno

To je pravda,aj pri panor.streche je miesta na hlavu dosť aj pre mňa pri výške 193cm.

Na druhej strane ju ani moc nevyužívam,lebo jazdím vačšinou sám do práce a keď je otvorená a svieti slnko je to dosť nepríjemne keď ti praží na hlavu zhora...

Odesláno

Teď jsme doma měli na nějaký servis SW s pan.střechou, a já mám 195cm a vzadu si člověk nesedne normálně, člověk je opřenej o střechu. A můj otec je také trochu větší a vybírá auto ať se mu tam pohodlně sedí. Sedadlo úplně dole, ale člověk se dotýká o strop.

Chceme jen 2.2 HDi. Jenže tím se výběr aut o hodně sníží. A jak je to s místem u sedanu vzadu? Tam jsme našli vyhovující vůz, ale je to sedan.

Odesláno

My máme sedan i prosklené SW obě 407 2.0HDI Já mám 2m brácha má 2m otec má skoro 2m a rozdíl mezi sedanem a kombíkem je pro nás velkej, sedan je celkově pro nás pohodlnější než SW, jak ve předu, tak i vzadu.

Odesláno

Já měřím 190cm a vpředu je nad hlavou rozhodně místa dost. Vzadu nejezdím, ale co jsem si tam zkoušel sednout, tak s výškou jsem žádný problém neměl.

Odesláno

Speedy306: My jsme chtěli SW s praktického hlediska, že je do kufru lepší přístup (Doteď to byla 405,406 sedan) Jenže výbavu jakou hledáme, tak to lépe vychází na sedan. Ale i tak je 2.2HDi žalostně málo :( no uvidíme.

Odesláno

pánové .... mám tady z Vás, kdo napsal rozhodně nejvíc ..... měřím 205, mám SW, když řídím, sedím celkem pohodlně a rozhodně do stropu nenarážím a ani nemusím mít sedačku úplně v zadu, pouze úplně dole .... když se náhodou vezu a řídí přítelkyně a sedím v zadu (pravda, přítelkyně je menšího vzrůstu) tak si připadám jako v nějaký limuzíně co je tam místa a ještě jsem si nevšiml, že by mě vadila střecha .... takže nechápu ty, kteří řeší jestli SW s panoramatickou střechou, respektive bez ní a jsou normálního vzrůstu .....

Odesláno

A sám za sebe si sedneš? O tom docela pochybuju. Já měřím 192cm, jako řidič dobrý, ale jak si má za mě někdo sednout, tak se zas musím přisunovat a to není dobrý. A když bych měl za někým takovým sedět tak ty rolety tam překážej.

Odesláno

Tak jak píše MatrixChose. Když si sednu za šoféra, tak je vzadu strop malej. A když pak má tak člověk sedět 350km v 5ti lidech, není to zrovna pohodlné. Proto řeším pan.střechu. Stejně v tom nevidím výhodu, akorát do auta pere více slunce, je tam tepleji.;)

Odesláno

Opl405: Aby toho nebylo málo, tak máme ještě 306 SW a podle mě je kufr v 306 větší jak v 407, 407 má oproti 306 horší otvor, krabice co do 306 dám do 407 díky tvaru nenaložím. A v sedanu zase už jsem taky vezl desky přes 2m a podobně. Mě osobně v 407 víc sedí sedan, když jezdíme dál a výlet a pod. tak jezdíme sedanem a ve 4 lidech z toho nejmenší má 180cm, plnej kufr serepetiček a paráda. Jinak držím palce 2.2HDI jsem taky hledal, ale těch je opravdu málo.

Odesláno
A sám za sebe si sedneš? O tom docela pochybuju. Já měřím 192cm, jako řidič dobrý, ale jak si má za mě někdo sednout, tak se zas musím přisunovat a to není dobrý. A když bych měl za někým takovým sedět tak ty rolety tam překážej.

No ještě jsem neviděl více méně žádné auto, v kterém bych si sedl sám za sebe ..... to je můj osud ..... ale hraju basket a jezdíme v 5 na zápasy, kluci se tam v pohodě vejdou ......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...