koblih69 Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Pro tebe nic, pokud jsi to bral jako nabídku tak za 400,- bych to nedělal ani omylem :D:D Citovat
zidd Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Tobě příjde 4kila málo? né nebral jsem to nabídku. Nevím jestli dát 4kila za opravu nebo nebo 750 za novu??? Citovat
koblih69 Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Nejde o to za kolik máš novou, ale za to kolik dá práce potažení. Za 400,- bych to nedělal protože to min. hodinu zabere a kde je materiál. Navíc když si vybereš třeba pštrosa jako já tak je s tím práce ještě větší protože je to hodně měkká kůže. Navíc jsem si jistej, že pořádně potažená vydrží víc než ta origo... ale to je jiná písnička. Citovat
zidd Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Pštrosa???? hmmm to znamená že je to vlastně jedno.. no nic v tom případě podpořím malé podnikatele.. Citovat
zidd Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 to není špatný! A to máš takovou spotřebu na kuličku? Kolik je jí potřeba? jak je to náročný? prodáš kousek a přidáš rady? Rád si udělám výlet do jaderný vesnice v jižních čechách.. Citovat
koblih69 Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 U Polívky na farmě budou nějaký pštrosi na prodej Ono se těžko radí, záleží na typu kůže (tloušťce... ) ale zjednodušeně potřebuješ mustr - buď původní kůže a nebo po sundání staré to olep kolem dokola papírovou páskou a v místě budoucího švu rozstříhni. Po rozvinutí máš mustr. Okraje nastehuješ rovným stehem. Nalepíš to na kouli a křížovým stehem to stáhneš k sobě. Citovat
zidd Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Sice od tam jedu příští víkend ale tak moc bych to nehrotil, nic méně děkuji za rady! Citovat
Judes Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Tu máš to vlákno o obšití radiacej páky . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.