HonzaZ Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Origo v peugeotu stojí páčka 1700,-. Musíš lehnout na podlahu u pedálů a podívat se k pedálu brzdy. Pokud tam budou dva spínače vedle sebe, nebo jeden se čtyřmi kablíky tak je to OK. Pokud ne, tak se musí dodělat druhý bezpečnostní spínač. Citovat
honzicek82 Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 ok, díky za radu, hned zítra na to kouknu Citovat
honzicek82 Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 tak sem byl vcera v servisu.... peugeot kly.... takze musim vymenit olej a rozvody klasika, s tim sem pocital... mechanik sedl do auta a hned rekl, ze to auto nejede, ze pry tam jde spatne nafta. tak sem dal nejaky aditivum, tak se to snad trochu procisti. jinak auto pry ma najeto opravdu 145 tis.... jinak spotrebu mam porad 7,5-8 l, coz je asi dost, ze.... muze ta spotreba byt i tim olejem, tedy pal. filtrem? Citovat
koblih69 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Olejem spotřeba nebude, palivovým filtrem ano. Nicméně pokud PPčko řekl, že je nějaký problém s \"naftou\" tak bych to viděl asi na vstřiky. Každopádně byhc vyměnil vzduchový a palivový filtr a pak teprve dělal závěry Citovat
honzicek82 Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 sem obednanej na pristi patek na olej a filtry. no, mel to pichly na dia a rikal, ze je nacaty 1. a 4. vstrik.... tak ze by ta spotreba byla tim? asi je budu muset nechat vycistit Citovat
HonzaZ Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 pp205 ti řekne co je potřeba a jak ho znám, tak to i udělá. Citovat
honzicek82 Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 jj tomu verim, sem rad, ze sem dal tady na doporuceni a jel jsem tam Citovat
Vítek1 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 no vidis mas to relativne kousek a sam musis uznat ze ten clovek uz vi co a jak jen kdyz auto vidí. Skoda ze nema testovaci stolici na vstriky. pak dej verdikt co a jak jsi mel s tema vstrikama Citovat
honzicek82 Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 ale vstřiky tam čistí, teda aspon to má napsané na stránkách... a kluci, jestě bych měl jeden dotaz. jak je to se žhavením? auto mám od soboty a za tu dobu jsem viděl před nastartováním svítit kontrolku žhavení jen asi dvakrát? myslel sem, že se musí žhavit před každým nastartováním... sorry že se ptám, ale fakt je to můj první diesel, takže spoustu věcí ještě nevím Citovat
Vítek1 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 zhavi az kdyz je pod 5 stupnu a to jen problikne. Vstriky cisti ale testovaci stolici nema. Citovat
honzicek82 Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 aha, takže je to podle teploty... tak sem zas o něco chytřejší... tak díky za vysvětlení Citovat
Vítek1 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 jo a HDI by bez zhaveni melo chytnout i pri - 20 bohuzel dost se tady setkavame s opakem ze kolem - 15 i s dobrym zhavenim nam to startuje dlouho a nikdo nevi proc Citovat
fejfarz Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 No můj zážitek při těch mrazech které nastali minulou zimu myslím ten týden kdy byli fakt krůty tak jsem dal nové bosch žhaviče a fakt nebyl problém. Nastartoval jsem vždycky ale horší bylo to s tím že nafta zamrzala v trubkách ale to jsem vyřešil zimním VIF a vervou naftou od benziny. Auto jezdilo pak v pohodě. Jinak jsem ujel pár kilometrů a auto zdechlo což bylo dost nepříjemné brzdy nebrzdily zkrátka nešel posilovač. Jinak HDi v teple nežhaví což je super a šetří se tím žhaviče. Citovat
honzicek82 Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 a lijete neco do nafty, nejaka aditiva? i ted v lete? treba jako prevenci proti znecisteni? [upravil dne 10/5/12 15:52 od honzicek82] Citovat
Vítek1 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 VIF v lete letni v zime zimni nebo jak me dojde ceska nafte je totiz sracka. A nebo tankovat Vervu ale tam nemas jistotu Citovat
fejfarz Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Jasně v zimě se dává zimní VIF a v létě se dává letní VIF někdo přidává i přípravek na pročištění Citovat
fejfarz Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 česká nafta je pěkná sra--- tak se musí trochu promastit Citovat
honzicek82 Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 a jaky VIF mam kupovat? nebo je to jedno a proste nejaky aditiva do nafty co maj na benzinkach Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.