Návštěvník Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 zdravim vas vsechny. tak jsem i ja prave koupil ojetinku 807 2.2 hdi bez kuze a gps v plne vybave. spokojeny jsem jinak bych do toho nesel. neco mam pod palubovkou, ale co to je netusim. tak by me zajimal vas nazor. auto ma cd prehravac i s menicem, ale ja bych radeji, jestli by sel nejak pripojit muj mobil a hudbu co mam v mobilu poustet pres tu aparaturu co je aute. jestli nepujde, tak mam smulu, jestli jo tak parada a jestli to jde pripojit pripojit pres tu vec co mam v aute tak to by bylo uplne super. diky. Citovat
Wensdy Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Vypadá to na nějakou samodomododělávku nějakých audio vstupů k ozvučení auta. Možná právě pro napojení nějakých externích playerů. Ale to jen střílim. Asi to nebude nic origo. Citovat
dodo407sw Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 podla cincov by to mal byt analog video vstup.. Citovat
ferinko2 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Tak ako píše dodo407sw,žltý video,červený+biely audio vstupy - alebo výstupy,treba len vyskúšať na čo to bolo dorábané. Citovat
Marcel00 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 treba to poprepajat spinkou... je to predpriprava ohnostroja na silvestrovsku noc... Citovat
filas1 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Buď jsou to jen audio/video vstupy nebo nějaký TV tuner? Nejsou nějaké konektory z druhé strany nebo nějaký nápis? Citovat
jarmyl Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Dej víc foto i z druhé strany, nebo štítek. Kam vede ten kabel? Citovat
Návštěvník Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 dekuji vsem za odpovedi. tohle nepotrebuji. to si nekdo hral a co ja s tim. jsem to odpojil a kabelaz pekne schoval. pokud by se nekdo nasel, kdo prehrava v aute hudbu mp3 z mobilu a hraje mu to pres repraky tak mi dej vedet jak jsi to vyresil. hodne jezdim a hudbu mam v aute rad. dekuju Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Určitě jste si všimli že pokud nějaké zařízení rozeberete a zase složíte, zbude na stole jedna součástka, která nikde neschází a přitom vše normálně funguje. Po čase jsem přišel na příčinu. Ta věc, co zbyla, se nazývá kurvítko a slouží k tomu, aby se zařízení rozbilo přesně týden po skončení záruky. Takže pár dní před koncem záruční doby stačí mašinku rozebrat a znovu složit, kurvítko zahodit a je na dlouhou dobu klid. Musím říct, že autor má pravdu, zvláště u zahraničních výrobků asijské a severoamerické produkce. Faktem ovšem je, že i naše výrobky jsou dnes zhusta osazovány kurvítky, někdy i několika v jednom zařízení! Patrně jde o nejdůležitější součást kdejakého výrobku, neb kurvítko je všude! Pokud máte dojem, že ve VAŠEM zařízení není, ještě jste ho nenašli nebo ještě nedoběhla záruční lhůta! Pozor ovšem i na servisy! Řada z nich spolupracuje na osazování kurvítek s výrobcem, takže po záruce staré kurvítko nahrazuje novým, které se projevuje hned po skončení záruky na opravu! Jedinou cestou je pak opravit si věc sám, či využít služeb opraváře, co kurvítka nepoužívá, ale to je zas problém, neb ti obyčejně rychle zkrachují. Nákup nového výrobku nemá cenu, neb je stejně \"kvalitní\" jako ten starý, a liší se pouze tím, že kurvítka, co už znáte, byla nahrazena těmi, co ještě neznáte! Toto se ovšem zhusta objevuje i u počítačů a počítačových programů. Největší počet kurvítek pak obsahují produkty Microsoftu a jejich počet obyčejně narůstá s cenou produktu, který se pak opravuje tak, že stará odhalená tři kurvítka jsou nahrazena novými pěti, což VY zaplatíte jako \"upgrade\"... A rázem jsem pochopil spoustu nepochopitelných věcí - a nejsou to jenom výrobky. Kurvítka jsou prostě všude kolem nás. Citovat
Wensdy Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Určitě jste si všimli že pokud nějaké zařízení rozeberete a zase složíte, zbude na stole jedna součástka, která nikde neschází a přitom vše normálně funguje. Po čase jsem přišel na příčinu. Ta věc, co zbyla, se nazývá kurvítko a slouží k tomu, aby se zařízení rozbilo přesně týden po skončení záruky. Takže pár dní před koncem záruční doby stačí mašinku rozebrat a znovu složit, kurvítko zahodit a je na dlouhou dobu klid. Musím říct, že autor má pravdu, zvláště u zahraničních výrobků asijské a severoamerické produkce. Faktem ovšem je, že i naše výrobky jsou dnes zhusta osazovány kurvítky, někdy i několika v jednom zařízení! Patrně jde o nejdůležitější součást kdejakého výrobku, neb kurvítko je všude! Pokud máte dojem, že ve VAŠEM zařízení není, ještě jste ho nenašli nebo ještě nedoběhla záruční lhůta! Pozor ovšem i na servisy! Řada z nich spolupracuje na osazování kurvítek s výrobcem, takže po záruce staré kurvítko nahrazuje novým, které se projevuje hned po skončení záruky na opravu! Jedinou cestou je pak opravit si věc sám, či využít služeb opraváře, co kurvítka nepoužívá, ale to je zas problém, neb ti obyčejně rychle zkrachují. Nákup nového výrobku nemá cenu, neb je stejně \"kvalitní\" jako ten starý, a liší se pouze tím, že kurvítka, co už znáte, byla nahrazena těmi, co ještě neznáte! Toto se ovšem zhusta objevuje i u počítačů a počítačových programů. Největší počet kurvítek pak obsahují produkty Microsoftu a jejich počet obyčejně narůstá s cenou produktu, který se pak opravuje tak, že stará odhalená tři kurvítka jsou nahrazena novými pěti, což VY zaplatíte jako \"upgrade\"... A rázem jsem pochopil spoustu nepochopitelných věcí - a nejsou to jenom výrobky. Kurvítka jsou prostě všude kolem nás. Přesné a výstižné Citovat
Haryk Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 minimaxa :Kurvítka jsou prostě všude kolem nás. a ku..y taky Citovat
sampon Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Určitě jste si všimli že pokud nějaké zařízení rozeberete a zase složíte, zbude na stole jedna součástka, která nikde neschází a přitom vše normálně funguje. Po čase jsem přišel na příčinu. Ta věc, co zbyla, se nazývá kurvítko a slouží k tomu, aby se zařízení rozbilo přesně týden po skončení záruky. Takže pár dní před koncem záruční doby stačí mašinku rozebrat a znovu složit, kurvítko zahodit a je na dlouhou dobu klid. Musím říct, že autor má pravdu, zvláště u zahraničních výrobků asijské a severoamerické produkce. Faktem ovšem je, že i naše výrobky jsou dnes zhusta osazovány kurvítky, někdy i několika v jednom zařízení! Patrně jde o nejdůležitější součást kdejakého výrobku, neb kurvítko je všude! Pokud máte dojem, že ve VAŠEM zařízení není, ještě jste ho nenašli nebo ještě nedoběhla záruční lhůta! Pozor ovšem i na servisy! Řada z nich spolupracuje na osazování kurvítek s výrobcem, takže po záruce staré kurvítko nahrazuje novým, které se projevuje hned po skončení záruky na opravu! Jedinou cestou je pak opravit si věc sám, či využít služeb opraváře, co kurvítka nepoužívá, ale to je zas problém, neb ti obyčejně rychle zkrachují. Nákup nového výrobku nemá cenu, neb je stejně \"kvalitní\" jako ten starý, a liší se pouze tím, že kurvítka, co už znáte, byla nahrazena těmi, co ještě neznáte! Toto se ovšem zhusta objevuje i u počítačů a počítačových programů. Největší počet kurvítek pak obsahují produkty Microsoftu a jejich počet obyčejně narůstá s cenou produktu, který se pak opravuje tak, že stará odhalená tři kurvítka jsou nahrazena novými pěti, což VY zaplatíte jako \"upgrade\"... A rázem jsem pochopil spoustu nepochopitelných věcí - a nejsou to jenom výrobky. Kurvítka jsou prostě všude kolem nás. Souhlasím,.soused v jedné továrně na kurvít ka pracoval... Musel dát výpověď, když zjistil co to opravdu je. Jinak tenkrát dodáváno pro Philips do Hranic na Moravě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.