Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji poradit, na 307 mám disky 17\", ale chci si koupit 16\", teď jsem si jedny na internetu vyhlídla, ale já mám v techničáku napsán rozměr 6.5J ET 31 a dotyčný od kterého bych je chtěla koupit má rozměry 7J ET 32, píše že je měl na 308 a že na 307 pasují, ale nevím zda-li nedodržení rozměru nevadí např. na technický, či zda-li budou pasovat. Díky za radu!

Odesláno

Disk je o 1,27 cm širší a na vozidle bude o 1 mm více v podběhu. Jedná se o nepatrné změny, neměl by být problém na vozidle.

Na technické na to přijít může, ale spíše si myslím, že ho bude zajímat rozměr pneumatik dle TP. :myslim Možné problémy mohou spíše nastat při nehodě, pokud pojišťovna se bude chtít striktně držet rozměru, který je uveden v TP.

Odesláno

Tady jde i o povinné ručení ... může být i pojištovna, která bude zkoumat každou prkotinu, aby nemusela plnit. Nicméně podle mě hlavní je rozměr pneu - ten je hned čitelný, nemusí se zkoumat disk, nejčastěji zevnitř.

Odesláno

Obecná zásada říká, že pokud to oko nedráždí, není důvod se v tom šťourat, tím myslím třeba 18\" nebo kdyby to lezlo z blatníků ... ale určitě dodržet rozměr pneu, to je ale snad jasné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...