Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
To právě u muxové páčky možné není :) tam neni jeden centrálni kontakt a pak spínače :)

Já to řeším uříznutím origo konektoru, a naletováním vlastního, kterej vede do desky s mikroprocesorem a pritom to lze v poho vlozit do puvodniho mechanismu :) z desky uz je jen jack do radia

Display bohuzel, s CAN sbernici neni sranda si zahravat

je to mozne uz jsem to videl nekolikrat musis tu packu prave celou rozdelat a vytahnout novej drat! ted jsem nasel i cesky navod tak tady http://magor-ghost.borec.cz/2011/08/20/1397/

Odesláno

Rozumím tomu správně, že když teda odmontuju tu páčku pod volantem (nevím jak), nakoupím odpovídající odpory, napájím a povedu někudy v palubce do rádia jacka, tak bude fungovat ta páčka?

Odesláno

Musí to ovšem podporovat radio a v to tvém případě teda nvm ;)

S tím displayem.. mas display B,ale pro verzi bez multiplexního rozvodu. Bčkovej pro multiplex je problém, hlavně ho nekupuj od pana Pikala v Čáslavi, momentálně mi dluží 1200 a není schopnej to zaplatit.

Odesláno

Jasný, to bych snad ještě zvládnul. Nevíš, jak zjistit, jestli display který tam je teď funguje? Jedině ho dát do auta, který nemá MUX? A jak bych přepínal ty hodnoty, jako spotřeba nebo dojezd, když nikde na páčce nemám přepínání? To je podle mého na tý páčce od rádia, která ale nefunguje...

[upravil dne 1/5/12 15:35 od Micky999]

Odesláno

Podla mna ti ten displej pojde z toho odkazu.Nemam info ze by sa na 206-ke menila zbernica po roku 2004 to sa tyka 307-my.Pokial viem na 206-ku boli len mux a nemux ,ak mate ine info tak djte neake info-foto toho CAN displeja.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...