Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, koupil jsem 206 1,4i rv 2006 s neorig rádiem, který není v moc dobrým stavu. nefunguje mi páčka pod volantem a středový panel, to je kvůli tomu neorig. rádiu. Když koupím nové rádio nebo starší originální, půjde mi ona páčka a středový panel? Jaký rádio (co nejlevnější), je nejlepší? Díky

Odesláno

Jojo, ten modul jsem si našel. Zároveň taky zprovozní právě ten středový panel. Je to ten na palubce, ukazuje data z rádia. Nevíš, kde bych sehnal originál rádio? Montovalo se tam už s CD

Odesláno

Pokud se nepletu tak máš takovou mušli na ovládání radia že? :)

Také by si měl napsat o jaké rádio se jedná.

Pro pioneery pro staré nemux páčky není problém udělat interface, to samé platí pro LG a Sony.

Jelikož ty máš už MUX, je tedy nutné buď koupit origo převaděč z CAN a nebo bych ti mohl nabídnout speciální adaptér, který je ale zatím ve fázi testování ( 206 MUX a radio PIONNER).

Vše je namodulované pomocí mikroprocesoru, který to celý řídí :) Pokud se o tom chceš dozvědět více, klidně napiš SZ ;)

Odesláno

no ale to mu neporesi ten displej. jeste je jedna moznost na prasaka vytahnou packu celou ji rozdelat vyradit origo kontakty a vytahnout z ni draty pres odpory do radia

Odesláno

To právě u muxové páčky možné není :) tam neni jeden centrálni kontakt a pak spínače :)

Já to řeším uříznutím origo konektoru, a naletováním vlastního, kterej vede do desky s mikroprocesorem a pritom to lze v poho vlozit do puvodniho mechanismu :) z desky uz je jen jack do radia

Display bohuzel, s CAN sbernici neni sranda si zahravat

Odesláno

Rádio je na fotce, ale značka na něm není. Display neukazoval vůbec nic, tak jsem to odmontoval a zjistil, že není zapojený konektor. Ten mi ale nešel zapojit, ale s tím jsem si poradil (trošku jsem to ořezal). Ovšem display je mrtvý dál, neukazuje nic. Ví někdo co s tím? Bude něco ukazovat, když pořídím origo rádio?

post-42022-14109623815644_thumb.jpg

Odesláno

Kolik vodiču vede do displaye? rozstvítí se aspoň když zapneš klíček? pokud ne, zkontroluj nejprve žárovky.

Co si tam prosímtě ořezával? vždyt by to tam mělo sednout bez problému :)

Odesláno

post-42022-14109623816468_thumb.jpg

červeně je vyznačeno to, kde byly plastový tyčky, žlutě je vyznačeno to, kde by měly být, aby to tam zaklaplo. Display ani neproblikne, nic. Žárovky myslíš v displayi? Nebo kde?

Odesláno

Display musi fungovat po pripojení...

Pokud si udelal to co si udělal,tak se nediv že ti to nejde... tenhle zoubek přesně je rozdíl mezi MUX a neMUX...

Hod sem VIN, ja se ti juknu co a jak tam vůbec máš

Odesláno

Ano, tak je to jak jsem myslel ;)

Automobil mas v Multiplexním rozvodu, ale display je do starého vozu bez multiplexního rozvodu. proto ti tam nepasoval ten konektor, i kdyz je to kousek plastu, je to velice a velice duležité a už to ani nezkoušej zapojit, hrozí aby si něco neodpálil.

tvuj display by měl vypadat takto:

Jedná se o typ B! Spodek má bílej, kdežto ty ho máš celej černej, podle toho rozeznáš jestli je to mux nebo néé :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...