Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem se rozhodl že si pořídím u K.B.tuto podle nich (výhodu) Můžu si půjčit 30t. Záleží na platě.Hlavně sem chtěl pojištění do zahr.pro celou rodinu co teda máme,ale po přečtení sem zjistil že na té dovolené nemůžu jezdit na kole,motociklu,surfingu,windsurfingu atd. Tak že mám krásnou kartu a na dovolené budeme muset sedět na vyhrazené plaži,nic nedělat aby nevznik problém.Pochlubil sem se s tou krásou v cestovce tak mi poradili se připojistit postaru že tu kartu znaji a sou sní problémy.Informační leták mi dal po podepsání smlouvy. Kartu sem naleštil a uložil na tři léta do šuplete. Máte někdo lepší?

Odesláno

Já teda nevím, ale když potřebuju peníze, tak jdu do banky a když se chci pojistit, tak zase do pojiš?ovny.;) Tyhle akce, kdy získáváš něco \"zdarma\" jsou mi protivně podezřelý...

BTW: to pojištění do zahraničí stojí pár kaček:papa

Odesláno

Tak tohle sem taky resil, a kdyz sem jel na hory tak sem chtel pojisteni. A v CS mi nabidli za 300,- narok pojisteni ke karte. Nezminovali se, ze bych nemohl lyzovat nebo jezdit na kole. Mozna by bylo dobry abych si to poradne precetl, ale nikdo ze znamych nerikal nejake problemy. Prislo mi to vyhodnejsi nez klasike pojisteni pred cestou, protoze za hranice vyrazim minimalne 2x do roka a takhle nemusim nikam chodit.

Jinak je to normalni Maestro karta.

Odesláno
Napsán autorem uulik

Tak sem se rozhodl že si pořídím u K.B.tuto podle nich (výhodu) Můžu si půjčit 30t. Záleží na platě.Hlavně sem chtěl pojištění do zahr.pro celou rodinu co teda máme,ale po přečtení sem zjistil že na té dovolené nemůžu jezdit na kole,motociklu,surfingu,windsurfingu atd. Tak že mám krásnou kartu a na dovolené budeme muset sedět na vyhrazené plaži,nic nedělat aby nevznik problém.Pochlubil sem se s tou krásou v cestovce tak mi poradili se připojistit postaru že tu kartu znaji a sou sní problémy.Informační leták mi dal po podepsání smlouvy. Kartu sem naleštil a uložil na tři léta do šuplete. Máte někdo lepší?

http://www.mujweb.cz/www/chamonix/pojisteni.htm

Odesláno

Ad. to pojištění:

když už člověk chce ušetřit, doporučuju jít cestou uzavření pojištění do zahr. u banky, kde máte účet.

Klasické karty opravdu obsahují řadu omezení na pojištění, a jelikož jejich majitelé většinou nepátrají po detailech, tak se opravdu vystavují riziku podpojištění...zajímavé pojištění mají až ty drahé karty (GOLDy a spol. - názvy netuším, neb žádnou nevlastním :) )...ale záleží, co kdo na dovolené provozuje...

Jinak docela dobré podmínky na roční pojištění pro cesty do zahraničí nebo pro lidi, kteří často cestují ven, má GTS International (www.gtsint.cz)...tam si aspoň udělá člověk představu, kolik stojí pojištění, které Vám opravdu pokrývá rizika...

Jinak já osobně uzavírám pojištění jednorázově vždy pro danou cestu, a to u ČSOB, kde mám i jeden z účtů, tudíž mám i tu zvýšenou pojistnou částku (tuším až na 2 mil. Kč) za slušnou cenu :)

Jinak trochu souhlasím s Kurtem, že na ty tzv. paklíky produktu + čehosi zdarma nebo výhodnou cenu, je třeba dávat pozor, co všechno obsahují...jestli to člověk vůbec potřebuje/užije...

Odesláno

mam 3 ruzne karty Master, VISA a American express, a u kazde je trochu jine pojisteni, u Master je cestovni pojisteni po evrope, omezeni nema mam k nemu normalne mezinarodni pojistovaci karticku, ale napriklad u American expressu je pojisteni pouze na cestu, nikoli pobyt, v pripade ze jsi koupis letenku, lodni listek, listek na vlak nebo natankujes za tu kartu, jinak ne.

Odesláno

jj ten Alpenverein je gut hlavne clovek nemusi bat ze to nezaplati je to znama pojistovna akorat je to trochu drahy. Jinak ja jsem student a na hory jsem jezdil s pojistenim od gts a pripojistenim sportovec, vychazelo to asi na 250 rocne. Ted budu koncit takze asi alpenverein to jisti, preci jenom helikoptera je draha a clovek nikdy nevi :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...