Saaw Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 Zdravim, ako zacali tieto tepla tak som opat zapol klimu po zime. Prekvapilo ma sycanie vychadzajuce z vyduchov. Klima chladi, neviem ci az tak ako chladila minule leto, ale popri tom syci, nie rovnomerne, raz si zasyci viac, potom pomenej, potom hlasno a takto sa to meni. Zaroven pozorujem, ze vzduch ktory vychadza z vyduchov urcenych pre vodica je chladnejsi ako vzduch urceny pre spolujazdca. Ak dam ruku do prudu vzduchu na stredovom vyduchu, tak citim rozdiel v teplotach. Lavy je chladnejsi ako pravy. Viete mi prosim poradit kde je problem? Ide o nedostatok chladiva? Alebo nebodaj o dieru v systeme? Co s tymi rozdelnymi telotami? Dakujem za odpovede a rady. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 Nedostatek chladiva, stačí doplnit. Každa klima někde trochu uchází a tak se musí jednou za dva tři roky doplnit Citovat
Saaw Odesláno 30. duben 2012 Autor Odesláno 30. duben 2012 Okej super, dakujem za odpoved. Tak pojdem doplnit. A vyriesi sa tym aj ta rozna teplota z vyduchov vodica a spolujazdca? Dnes ani zajtra uz nestiham ist doplnit, pojdem az v stredu. Stane sa klime nieco ked ju necham pustenu i ked je tam nedostatok chladiva? Hovorim, zatial to chladi, ale syci to. Ja len ze ci nemoze odist kompresor alebo nieco. Citovat
command Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 Ked tam je malo chladiva tak sa klima ani nezapne je tam tlakovy spinac. To sicanie je pocut iba pri klime alebo aj ked nie je zapnuta? Nemas nejaku prekazku v potruby ked z jednej strany ti ide chladnejsi ako z druhej? Citovat
Saaw Odesláno 30. duben 2012 Autor Odesláno 30. duben 2012 Je to pocut len ked klimu zapnem tlacidlom. Hned sa ozve take dlhe zasycanie, potom to trosku ustupi, ale syci stale. Ked klimu vypnem tak sycanie pomalicky ustane. Neviem o tom co by mohlo byt v potruby. Nikdy som nic v aute nerozoberal a co sa ventilacie tyka tak ani nikdy nebolo rozoberane ani v servise ani nikde. Citovat
DanculD Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 Malo chladiva, nic ine. A kedze nema 206 dvojzonovku, tak sa urcite vyriesi aj teplejsi vzduch z jednej strany. Citovat
command Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 To sicanie cca 2-3 sek. robi aj mne pri zapnuti to je si myslim normalne ale potom dalej uz nic. Skus doplnit ale mne ked sa znizil tlak v klime tak sa mi ani nezapla. Citovat
Přema Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 klima syčí těsně před tím než to vypne čidlo tlaku ..... určitě je málo chladiva.....to že je to na jedné straně teplejší je tím že výparník prostě není plný chladiva...100% Citovat
Saaw Odesláno 1. květen 2012 Autor Odesláno 1. květen 2012 dakujem za vsetky odpovede. Este sa teda spytam, ci je bezpecne mat pustenu klimu i cez to vsetko ze zachvilu dojde chladivo. Lebo doplnit to mozem ist najskor zajtra a dnes by som sa v tom aute asi uvaril. dakujem Citovat
Přema Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 nic se nestane....maximálně přestane chladit uplně až dojde chladivo uplně a vypne to kompresor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.