Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no ked ti to rozdelil na 3/3 to znamena ze vsade jazdi v priemere rovnaky pocet km... :aut

si sa pytal: mesto, dialnice, okresky

odpoved: po 30-35% z tebou vymenovanych...

tazka matematika :D

P.S.:

vsetky minule, sucasne a buduce vlakna o spotrebe

maju nulovu vypovedaciu hodnotu... za tym si stojim... :P

[upravil dne 30/4/12 14:06 od Marcel00]

Odesláno

To : Marcel00 - s P.S. plne suhlasim. No pytal sa tak som odpovedal .

Podla mojej skusenosti a s rovnakym zaobchadzanim 508 ma nizsiu spotrebu proti 407 , tam mi vychadza 6,4 na 17\".

Odesláno

já zas tak pročtený info nemám... šlo mě spíše i o tu věc...

přecházel jsem po sobě 2x jdoucích motorech 1,8i od Fiatu a s těma se dalo jezdit za 6,5 i za 15l/100km a pak sem přešel na historicky prvního nafťáka 2,0TDi od VW ale bylo to ještě PDčko... žádnej common rail apod... a ten dokázal jezdit i za 4,5 ale hodně s lehkou nohou většinou jsem jezdil kolem těch 5,5 - 6 a to to bylo potom taky na 17\" a teďko 508ka na 18\" s vyšším výkonem a váhou a má podobný hodnoty (5,7 - 6,5) tak sem chtěl vědět, jestli to stoupne, klesne a nebo je to + - normál

Odesláno

Já jezdím asi 60%mimo město 10%dálnice 30% město a pohybuje se to kolem 6l . Kola mám 17\" a motor 2HDi aut.

Jinak spotřebu moc nehlídám.Zajímá mě při koupi auta jestli to bere např. 5 , 8 , 12 L ,ale jestli jedu za 5,23 l , tak to vůbec neřeším . Ale potěší to když je to číslo co nejmenší :) .

Odesláno

U mého motoru uvádějí průměr 5,7 a když se jezdí šetrně - hodně šetrně,tak se to dá dosáhnout , někdy i méně.

Jel jsem vloni Chorvatsko a zpět za 5,3 výletní jízdou podle předpisů . Jeli jsme ve dvou,tak že žádná velká zátěž.

Jinak na zahr.forech včetně Německa (to je co říct,tam mají svůj koncern) si spotřebu hodně chválí a jsou spokojeni.

Já taky .

Odesláno

já něco podobnýho... když nejedu po dálnici a jedu dálku mimo město/město tak dokážu i kolem 4,5 litrů s přehledem ;-) ale lehkou nohou... :-)

Odesláno

to určitě... ale tak jestli bude šířka u 18\" 225 nebo 235 za tolik hrát roli nebude ale pokud to bude rozdíl mezi 17\" 205 tak to už znát bude

Odesláno

Ahoj,

tak sa pridam aj ja :) 2.2 HDi SW GT 18\" 50% mesto, 40% mimo mesto a 10% dialnica a palubne pc ukazuje 7.3l/100km a musim sa priznat ze nemam lahku nohu :cool::papa

Odesláno

Já mám spotřebu 5,8 na 17\". Ale jezdím převážně město, tak 65-70% a jěště k tomu couračky. Z těch 30% pak víc dálnice.

Když jedu mimo město ( ne dálnice ), tak jedu kolem 5l.

Třeba první jízdu jsem jel 100km s průměrnou rychlostí 76 km/h a spotřebou 4,8.

Na 407 jsem měl při stejným stylu jízdy spotřebu větší víc jak o litr.

Takže spokojenost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...