Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chtěl bych si vypucovat interiér (koberce, sedačky a vše co je potažené jějakou tkaninou!) co by jste mi doporučili??? Děkuji!!

[upravil dne 28.4.12 23:29 od MJSytic]

Odesláno

Dat to spravit firme.

Potrebujes garaz( zle pocasie), cistiace pripravky, vysavac, tepovac ( rucne s kartacom a potom to vysat s vysavacom na vlhke vysavanie), vela casu,....

Ja som si to upratoval sam, ale to isly sedacky vonku,.....

A poviem ti ze som bol narobeny ako kon a jeden den v cudu a to este nebolo 100 percentne.

Spravis to aj doma ale s nie uplne super vysledkom pokial nemas silny vysavac, poriadny tepovac,...

Odesláno

Mě se osvědčilo to vzít na mokro strojem na čištění koberců, který ti odsaje vodu i se špínou. Pokud se to šudlá nějakým přípravkem jenom kartáčkem nebo nějakou houbou tak se akorát ta špína roztírá po sedačkách a většina tam zůstane. Používám nějaký přípravek na čalounění a koberce. Když jsem to dělal poprvé tak jsem koukal co z toho ten vysavač vytahal za humus. Pokud nemáš možnost použít ten stroj tak bych to nechal vyčistit. Stojí to sice kolem 1000,-, ale máš to udělaný pořádně včetně koberců a tapeců na dveřích.

Odesláno

Máme doma poměrně hodně kvalitní vysavač s tepovačem na koberce a menším tepovačem na čalounění. Když jsem přehazoval sedačky tak jsem 1. udělal tím. Výsledek byl nesrovnatelnej s tím když jsem 2. udělal ručně. Ano je dobré pak sedačku na závěr \"vysát\" aby šlo maximum špíny ven, ale samotné čištění ani při opakování nestálo za to. Na strojní čištění opatrně, u Vectry mi vytahli čalounění tak, že na některých částech vznikly faldíky.

Na koberečky bych naopak použil vysavač s tepovačem úplně klidně.

[upravil dne 28/4/12 20:34 od koblih69]

Odesláno

To nevies? Je to specialna uprava peugeotu 407. Ako ma BMW upravu Alpina, alebo mercedes Brabus tak peugeot ma Ingerier. Tyka sa to iba upravy interieru. Bolo takto upravenych myslim ze iba 7 kusov pre nejakeho sejka do Dubaja.

\\neviem ako sa chalan k jednej z nich dostal, ale mozne je vselico.:D:D:D

Odesláno

Dík za vysvětlení. Člověk se pořád učí.:papa

Kámoš mi loni říkal, že viděl v Dubaji nějakou novou verzi 407 a že napočítal šest kusů. Nedošlo mi to.;)

Odesláno

Nene, podařilo se jí opatrně sundat (prý to šlo blbě jak čert) aby se střecha vytlačila. A tak jsem si jí rovnou vklidu doma vyčistila když už:-D

post-29902-14109623791991_thumb.jpg

[upravil dne 28/4/12 23:55 od Nanjua]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...