ZERO Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 Zdarec,prosím o pomoc. Dnes se mi rozsvítila oranž. kontr. nad světli,vypadá jako čerpadýlko. Našel jsem že je to chyba vstřikování,nebo nějaký výplach splodin. Byl jsem v servisu,napíchli mi to a zjistily,že je to nějaký ventilátor v předním levém podběhu,který vhání vzduch do kat. kvuli emisím,nebo co. Chybu vymazali,ale prý se časem opět objeví.Prej s tim mohu v poho jezdit. Já bych ho ,ale rád sehnal, nevíte kde,nebo jak se správně jmenuje? Díkec http://www.ebay.de/itm/Peugeot-206-Vakuumpumpe-Unterdruckpumpe-Sekundarp-9627006580-PSA-96-270-065-80-/280858526119 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 To není vakuová pumpa, to je zařízení pro snížení emisí. Jednoduše aby šlo z vyfuku méně emisních plynů tak frantici šalamounsky vhánějí vzduch do vyfukového potrubí a vyfukové plyny tak ředí, dělalo se to jen do zamí kde byli tvrdší emisní normy, možná to lze nějak odstranit, ale počkej co na to znalejší tohoto problému. Citovat
Ferry Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 co tam mas za motor? mam z jedny 406 na dily z nemecka tohle \"cerpadlo vzduchu\" doma, treba by ti tam pasovalo Citovat
straki007 Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 Princip je stejny jen nevim jestli to nevhani vic vzduchu z jineho motoru..... Pripadne dodelat nejak drzak. PS: Odpojit to nelze.Ani preprogramovat(jedine druha jednotky motoru) Funguje to cca jak psal Radek. Akorat ze to bezi jenom kdyz je venku 15-26 stupnu a dela se prvni start. Slouzi na rchlejsi ohrati katiku. Citovat
ZERO Odesláno 29. duben 2012 Autor Odesláno 29. duben 2012 hm,tak se to pokusim nějak dát dohromady,dnes jsem to vyndal a moturek byl plný vody,zřejmně spálený. Nechám to převinout a jinak nevím . Zatim díkec za příspěvky. Citovat
Ferry Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 kdyztak mi hod do soukrome zpravy VIN a ja porovnam objednaci cisla tech bazmeku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.