Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte priatelia

kto ma skusenosti so zapojenim dennych led svetiel na C8

mam to teraz zapojene iba na parkovacky ale chcel by som to mat origos , akoze sa hovori.

neviete ako to zapojit ?

dakujem velmi pekne

[upravil dne 27/4/12 03:04 od zbiro]

Odesláno

Správne zapojené denné svietenie by malo byť zapojené nezávisle na vypínači.Zapája sa aj priamo na baterku a spína pri zvýšení napetia pri dobíjaní akumulátora.Pri zapnutí iných svetiel by sa mali vypnúť.Schéma zapojenia je dodávana ku každým homologovaným svetlám na denné svietenie.

[upravil dne 27/4/12 09:50 od ferinko2]

Odesláno

Jak je psáno. Musí být nezávislé. Já to mám tak, že po otočení klíčku se rozsvítí a pokud do cca. 1/2min. nenastartuju tak samy zhasnou. Nesmí být závisla nebo dokonce svítit společně s jinými ani s parkovačkama - svítí jen denní, kdyby se zapojily na parkovačky, tak budou svítit i zadní lampy...Naopak, když se rozsvítí jakékoli světla/ i parkovačky/ - musí denní automaticky zhasnout.

Odesláno

No v zmysle vyhlášky môžu byť svetlá pre denné svietenie v max výške 1500mm (horná hrana), minimálna výška nad cestou je 250mm (dolná hrana). Minimálna vzdialenosť medzi svetlami je 600mm a maximálna vzdialenosť od okraja vozidla (kolesa) je max.400mm. Podľa tých fotiek to vysoko nebude, skôr by to mohlo byť príliš vzdialené od okraja vozidla (max.400mm). Ale z fotky je to ťažko zmerať:D

post-37782-14109623830186_thumb.jpg

Odesláno

Já si nemohu pomoct, nic proti vkusu, ale žádná krása to není. To ty LEDky umístěné dole v nárazníku mi příjdou hezčí. Třeba jak má Květoň.:D

Odesláno

Přesně, já první za 150 na Aukro.cz, vydržely 3 měsíce, potom další v Auto Kely za litr a vydržely půl roku, tam už naštěstí vrátili peníze a tak následovala odborná dílna, kde mi ty světla dodali a i namontovali za 1800,- Kč a když bude nějaký problém tak ať si to sami odmontují a reklamují. Zase potvrzení že když člověk si chce něco sám, tak moc neušetří, kdybych to udělal hned tak by to vyšlo levněji.

Odesláno

vsetko je tak ako ma to ma byt ............ presne podla nakresu od Antonius-a

mal som aj dole svetla pod naraznikom ale mne sa to vobec nepacilo.

teraz to je urcite lepsie.

cena za relatko nie je vobec vysoka , mozno pre vas co ste v CZ a na SK

mna to vyslo cele asi na £17 co je asi 21 Eur a ked mi kamos povedal ze zaplatil 80 Eur za svetla aj montaz na SK tak to je riadna ZLODEJINA !!!!

to si ich budem menit kazde 3 mesiace , xixixiixi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...