Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

sháním šrouby do litých kol na peugeot 406. Mám origo šrouby (na obrázku vlevo), ale bohužel do kol nesedí. Kužel je moc široký a tím pádem podložka nedosedne na plochu. Potřeboval bych šrouby stejné jako na obrázku vpravo, ale netuším kde je sehnat.

něco podobného se řešilo v roce 2009, ale tam to skončilo u vyfrézování jiné díry do kola a to se mi moc nechce

Dík za rady

post-5833-14109623695716_thumb.jpg

Odesláno

na vrakovištích se dají ty dlouhé šrouby sehnat...

např. na speedliny 15\'\' pro peug.205GTi potřebuješ ty dlouhé šrouby

[upravil dne 24/4/12 21:38 od ozzy56]

Odesláno

foto díry, je tam patrné otlačení od kuželu šroubu, který nesedí:-(

to ozzy56: Vrakoviště zkouším, ale zatím mají pouze ty šrouby s kuželem:-(

post-5833-14109623696437_thumb.jpg

Odesláno

LU2

na jednom autě jsem si nechal tu rozšířenou část šroubu stočit na soustruhu na průměr díry v disku, taky jsem tehdy ty tenké šrouby nemohl sehnat...

edit.--stačilo tenkrát ubrat tu rozšířenou část o jeden milimetr na průměru a šroub vlezl do díry v disku...

[upravil dne 25/4/12 08:49 od ozzy56]

Odesláno
Charlie 1: protože se delali kola do urcityho roku pro srouby v levo a od toho roku pro srouby v pravo ;)

no nevím podle mě se ta podložka opře o to osazení a musí to jít ne:myslim:myslim

Odesláno

Charlie 1: nemuže se opřit když ta rozšiřena čast nema vybrani v kole a nema kam zalist.

tady se to řešilo

[upravil dne 24.4.2012 21:58 od čakom]

Odesláno

Kam až to jde dotáhnout je vidět z té poslední fotky. víc ani ťuk.

Dneska jsem se ptal v peugeotu na šrouby z 205GTi:

-cena 290Kč/kus :bojim

Odesláno

Ve stočení šroubu nevidím jedinej problém. To bych se spíš bál toho frézování. Jinak ty šrouby se sehnat dají, objevují se tady v inzerci, na Aukru, na vrakáčích...

Odesláno

jo jsem hňup!!tojako do jedněch Ouraganů jdou jedny šrouby a do druhejch druhý šrouby?

On má teda Ouragany vyrobený do roku 2000 a já vyrobený po roce 2000 když mám s kuželem?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...