Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

ja keď som menil tak som pozrel do serviceboxu aky mám kúpiť v Auto Kelly a sám som ho vymenil.Akurát som kupoval v Peugeote tesnenie;)

EDIT: nemusíte sa báť tych 16 mm sa tam vojde v pohode bez problémov.

EDIT2:keď tak pozerám teraz do AK tak ja som vôbec neriešil koľko ma hrúbku v mm ale aby sedel rozmer chladiča a rozteč tých dorazov-kolíkov čo sú na vrchu a aj na spodku.

[upravil dne 4/5/12 20:36 od Gabriel 307]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ešte stále riešim ten chladič, našiel som nejaké za super cenu oba udávajú že sú na môj model ale každý iný rozmer, ktorý z nich je ok alebo ten vonkajší rozmer nieje podstatný?

http://www.bbautodiely.sk/pages/bakery/peugeot-307-401-905--chladic-klimatizacie-14hdi-16hdi-20hdi-od-.r.-1003--5567.php

http://www.depoauto.sk/product_info.php/cPath/414_616_911/products_id/1924

Odesláno

mám podobně \"hnusnou\" fotku auta, když jsem dělal denní svícení :D . Ale koukám, že jsi sundal nárazník bez demontáže podběhů...jak jsi to provedl? chtěl jsem ochcat knížku \"Jak na to\" :ticho, ale nešlo mi to,tak jsem musel demontovat oba podběhy...navíc šrouby, co drží nárazník z boku byly kantáre

Odesláno

Na sundání nárazníku u 307 ( jak starého modelu tak FaceLift ) není potřeba vyndávat plastové podběhy. Nicméně ty šrouby v podběhu spojující nárazník a blatník bývají tak zrezlé, že nejdou povolit. Pak nezbývá než ty podběhy sundat a třeba i odbrousit ty plechové matice.

[upravil dne 19/7/12 08:21 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...