Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zrovna nedávno jsem se o tom bavil s mechanikem přímo v Peugeotu tak mi říkal že se to lámalo někdy v 98

mám 98 z 6týho měsíce a už mám imobilizér v klíč, známej má 97 a má tu šílenou klávesnici

Odesláno

mozna od 23.11. 98 nejsem si tim uplne jistej, odvodil jsem to z katalogu nahradnich dilu, zacali se ten den davat jine jednotky centralu a imobilizeru

Cili by to odpovidalo ORG number 8050 a vys ( to je to zluty ctyr nebo sesti mistny cislo na ulozeni praveho predniho tlumice- jsou to prvni 4 znaky z nej , nekdo ho ma ale smazanej, ze by chtel prodavajici zamaskovat presny datum vyroby :D ? )

Odesláno

Dík, snad se mi podaří historika vyměnit za to, co jsem podle koupil podle smlouvy.A co by už, vzhledem k tomu, že by to mělo být 98, nemělo mít klávesnici :D Ale nebudu předbíhat, třeba ještě utřu a velmi se rozčílím :mad::mad::mad::mad:

Odesláno
Napsán autorem Swallow

Dík, snad se mi podaří historika vyměnit za to, co jsem podle koupil podle smlouvy.A co by už, vzhledem k tomu, že by to mělo být 98, nemělo mít klávesnici :D Ale nebudu předbíhat, třeba ještě utřu a velmi se rozčílím :mad::mad::mad::mad:

Tak jestli mas to zluty cislo na tom podbehu, napis mi ho a reknu ti presny datum vyroby auta

Odesláno
Napsán autorem Maty

to Ferry: tak si mě donutil jít do garaže se podívat jestli tam nějaký žlutý číslo mám.

a je tam! a je 6ti místný

No a jak zni ? chces spocitat kdy mas slavit narozeniny :) ?

Odesláno
Napsán autorem Maty

pokud sem to opsal dobre tak 779189

tak pocítej:) doufám že z toho nevyleze 96:bojim

9.3. 1998

Odesláno
Napsán autorem Kvasky

a nevite jestli jsou taky takovyhle cisla u 306-ky?? Kombinace a tak? :bojim

jojo to kodovani je zavedeny od ledna 1982

• O 2 roky později...
Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

ja bych do klavesnice busil, ale nikdo neni schopnej me zistit kod, nebo to proste rozbehat ..... mam to uz odkodovany ...

pokud ten kod neznas, rozhodne tu klavesnici nepripojuj, nebo se to zablokuje a odblokovani je mozne jen pomoci prehrati softwaru v ridici jednotce novym kodem, Peugeot to ale nedela a musel bys hledat nekoho kdo to umi

Jistejsi je dat si do auta jinej dotatecnej imobilizer

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...