Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

málo prostoru=výměna 407čky za něco jiného

Recommended Posts

Odesláno

Kvůli narození malýho jsem šel do Partnera, nacpěš tam vše co potřebuješ, a místa pro nohy je vzadu opravdu hodně. A do kufru dáš kočárek aniž bys ho nějak musel skládat. Já osobně bych už do nějakýho kombíka nešel, je to prostě malý auto;)

Odesláno

no Šaldo nevím dáš tam kočár a to je tak asi všechno!:D já dám do 406 kočár a za kočár ještě bágly:D

jak psal Odiee nebo někdo po 406 už Peugeot neudělal pořádný kombi velikostí kufru SW není kombík...:D

[upravil dne 22/4/12 11:50 od Charlie 1]

Odesláno

Charlie, to není vůbec pravda;) Do kufru se mě vejde kočárek, 12 pytlů granulí (10kg) a 4 truhlíky na muškáty, plus další kraviny, osobně vyzkoušeno asi před 14 dny;)

Kdo nepoznal velikost Partnera tak neví co mluví, podotýkám že 406 combi jsem měl celkem 7 let, a pořád jsem tvrdil jak je to velký auto, nyní vím jak jsem se mýlil;)

Odesláno

Ve 407 SW je opravdu málo místa, jak pro lidi vzadu (já 192 cm) tak i kufr není žádná hitparáda, na to byla 406 lepší. Partner nic moc, je to do vejšky a to je dobrý tak na pračku, ale když to člověk chce mít schovaný tak nic moc.

Odesláno

Né nic ve zlým, já ti rozumím, ale na druhý straně tím prodejem a koupí jiného hodně ztratíš. Kočárek za chvilku vozit přestaneš... musíš vědět sám co jak dlouho auto plánuješ a jak často a na jak dlouhé cesty potřebuješ větší náklad. Já mám furt Kombíka a vlastně by mi stačilo kupé :D

Odesláno
Nerozumím Ti, co tím ztratím?Špatně by se mi loučilo s pegynou, ale to mondeo je taky pěkné:D

Tratíš prachy, a poměrně velký kdykoliv se rozhodneš pro změnu, na rozdílu ceny, na počátečních nákladech na opravy, na různém drobném příslušenství... to jsem myslel.

Co se týká 406 tak rozdíl v prostoru naprosto nepozoruju, ale je to tím, že kufr nepotřebuju. V kabině jsem naprosto spokojený, sedačky jsou výborně tvarované a vnitřní prostor dobře řešený. Je jednoznačně pravdou, že auto je tvrdší, ale zatáčku co jsem 4 roky jezdil s 409 90-tkou na hraně můžu dneska projet téměr 130 s jistotou a bez pískání. Když jedu Ostravu nebo Slovensko vylejzám ve stejné pohodě jako ze 406. A například odhlučnění je výrazně lepší než u 406. Takže asi tak. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...