Niran Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Zdravim chalani, zateka pri tryske od miesta ktore som oznacil na prilozenej foto. Vie mi niekto povedat resp. napisat co to tam moze prepustat? Ked to tam vytesnim resp. zapcham nejakou latkou tak je vsetko suche, len tu latku musim obcas vybrat a vymenit. Pokial viem je tam len ten kryt ventilov a pod nim tesnenie...vopred dik za rady. (klik na foto) Pozn. Je to Ford C-Max, ale s motorom Peugeot. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 jestli je to nafta (pravděpodobně), tak vyměnit těsnění pod vstřikovačem (je tam měděná podložka,kterou je dobré před montáží vyžíhat) jestli je to olej,tak zjisti,odkud tam zatíká [upravil dne 22/4/12 17:40 od ozzy56] Citovat
Dančák Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Jak píše ozzy56, bude to nejspíše dělat podložka pod vstřikovačem - stojí pár korun a nebo to může být netěsná přepadová hadička (ta horní gumová) což někomu taky dělalo, takže zkontrolovat a uvidíš Citovat
koblih69 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Že by to teklo zhora nemám zkušenost, ale spodem je to klasika. Vyhodil bych vstřikovače ven, pouvažoval jestli je nechci nechat zkontrolovat a pak těsnění v kelly (tuším 22,- /kus ), vyžíhat a hotovo. Vstřiky před uložení potřu mědí ( na těle, né na špičce ) Citovat
Niran Odesláno 23. duben 2012 Autor Odesláno 23. duben 2012 Vstrek bol pretesneny takze ten som vopred vylucil.... Citovat
janou Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Mne pri kontrole vstrekovacov a presaku oleja povedla vstrekovaca menili udajne 3 ks tesneni na jednom vstrekovaci. Citovat
Niran Odesláno 24. duben 2012 Autor Odesláno 24. duben 2012 Mne pri kontrole vstrekovacov a presaku oleja povedla vstrekovaca menili udajne 3 ks tesneni na jednom vstrekovaci. Presne aj mne tak, dokonca tych tesneni je az 4 ks, vcetne takeho kovoveho ci medeneho kruzku. A pokial do toho zaratas aj obimku na vstrekovaci dokonca je to az 5 ks na jeden vstrekovac (vid foto). Klikni na foto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.