lacotm Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 nevie mi niekto poradit postup alebo nejaky nakres,schemu pre vymenu dik Citovat
lacotm Odesláno 21. duben 2012 Autor Odesláno 21. duben 2012 ani moc nie stale som z toho pako ale aj tak dik aspon za daco Citovat
Judes Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 Kuk do mailu . Inak vitaj v klube, napíš si do opisu čo máš za auto, motorizáciu a rok výroby, len tak pre budúcnosť ak by si niečo potreboval a nemusí sa ťa nato každý vypytovať a tak sa skôr dopracuješ k odpovedi. [upravil dne 21/4/12 14:43 od Judes] Citovat
Ferry Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 no vymena je jednoducha, sehnat jinou stahovacku, sundat tapec, odlepit tesneni dveri, odpojit konektor stahovacky, stahnout sklo dolu a vycvaknout sklo z drzaku na stahovacce a nejlepe ho vyndat ven ze dveri nebo prilepit lepicimi paskami v zavrene poloze k ramu dveri, povolit 5 sroubu, ktere drzi stahovacku starou vyndat a dat novou a pak vse v opacnem poradi prace na 20 minut [upravil dne 21/4/12 14:46 od Ferry] Sieme148 ohodnotil 1 Citovat
MatrixChose Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 Nechci kecat, ale myslím, že tam jsou nýty. Těch je ve 407 plno. Citovat
Ferry Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 hmm, asi ma MatrixChose pravdu, kolejnice stahovacky je prinytovana, moturek je prisroubovan ( francouzi dokazi vzdy prekvapit svou invenci ) takze jeste akuvrtacku k odvrtani a nytovaci kleste k prinytovani, jako by nestacily obyc sroubky Citovat
lacotm Odesláno 3. květen 2012 Autor Odesláno 3. květen 2012 vyriesene stacilo nove brzdove lanko z bicykla a hodina prace a funguje bezchybne a nity som nahradil srobkami ale dik za vase rady Citovat
Marselus83 Odesláno 23. září 2013 Odesláno 23. září 2013 Dobrý den mám stejný problém Peugeot 407 sw přetrhlé lanko u pravých zadních dveří... Lacotm-tu píše že stačí obyčejné lanko z kola.Může Mi to někdo potvrdit a nějaký postup a nebo délku lanka??předem díky. Citovat
gaj1182 Odesláno 23. září 2013 Odesláno 23. září 2013 Zdravim Mal som ten isty problem na prednych dverach, tiez som to nahradil lankom na bicykel, skusal som brzdove, to je ale hrube, neda sa natocit na to plastove kolecko, tak som zobral lanko na prehadzovacku, je o trochu tensie ale pasuje. Zobral som to najdlhsie, myslim 2 m a zvysilo sa mi 15cm. Povodne lanko som si vyrovnal a podla neho vyrobil nove, cca pridal som asi 3 cm, lebo to stare bolo dost na tesno. Jeden koniec ma lanko lisovany klobucik, kde som dal podlozku a vlozil do plastoveho kolecka a natocil dva zavity. Povodne lanko ma v strede nalisovany valcek, ktory je chyteny do bezca, ten sa neda rozobrat. Nahradil som ho valcekom s rovnakym rozmerom, cez ktore som urobil slucku. Najprv to ale prevlec cez bovden. Potom ten valcek zasadit do bezca, prevliect cez druhy bovden. Na druhy koniec som dal 4mm maticku (je to rozmer povodneho ukoncenia lanka) a dva krat prevliekol lanko. Cvakol a zasadil do kolecka, natocil dva zavity. Potom cele toto zalozil do tej plastovej srandy, kde sa toci koliesko. Nakoniec som lanko natahoval na tie plastove kolieska na kolajnicke. Tie kolieska maju aj taku drazku na navlecenie lanka. Praca cca na pol hodiny. Cely mechanizmus som spat skrutkoval a dal som samopoistne matice. Zatial to drzi a krasne funguje (uz pol roka). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.