ace11 Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 ano TQ-DIII,tak jsem se spletl..... nemám ten olej u sebe.... Citovat
byny Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Měl jsem ten samí problém i kolega Dansi1 a stačilo dolít TQ-D3 nastartovat a 10krát otočit volantem do leva a do prava nechat nastartováno a znova dolít a opakovat otáčení volantem od té doby řízení ani jednou nevytuhlo a nemám ani problém s pěnou v servu kapalinu mám tak 2 cm nad ryskou max. Citovat
havelka Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Ahoj všichni. Mám stejný problém, o kterém se tedy debatuje, ale s jednou odlišností. Servo mi jednou selhalo, tak jsem podle tohoto fóra dolil 2cm na MAX rysku. Po cca 1000km servo selhalo znovu. Kouknu a kapalina byla opět pod minimem a ale hodně oleje bylo vycákáno přes víčko ven. Bylo to tam hodně umaštěno. Nevíte někdo co stím??? Předem díky za info. Aleš Citovat
pkr Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Nestačí jen dolít, ale musíš i pořádně odzvdušnit. Nebuď línej, přečti si celé vlákno od začátku a všechno se dozvíš. Několik z nás to tu popisuje, myslím, dost polopaticky. Citovat
byny Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Původně zaslal: havelka Ahoj všichni. Mám stejný problém, o kterém se tedy debatuje, ale s jednou odlišností. Servo mi jednou selhalo, tak jsem podle tohoto fóra dolil 2cm na MAX rysku. Po cca 1000km servo selhalo znovu. Kouknu a kapalina byla opět pod minimem a ale hodně oleje bylo vycákáno přes víčko ven. Bylo to tam hodně umaštěno. Nevíte někdo co stím??? Předem díky za info. Aleš po dolití musíš několikrát cca 10krát otočit volantem doleva i do prava aš skoro na doraz tím odvzdušníš a pak to celé ještě jednou olej v servu přestane pěnit a tlačit se ven pak máš klid:super Citovat
stanchez Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 ..tak a zacina mi pomaly zvierat rit,vyzera to tak,ze mi ten servo olej stale niekam mizne,a len dufam ze nie do manziet riadenia! Uz som ho dolieval asi 7x bez toho,aby mi vypenil a stale ubuda.. Pozeral som na snehu,ci nahodou nie je uvolnena hadicka alebo co,ale nevidel som ziadne stopy po uniku.Volantom sa mi toci na prekvapenie vynikajuco,bez akychkolvek zadrhelov,ale olej musim stale dolievat...dnes som pozeral a zase je na minime..Nechcem zbytocne navstivit servis,lebo v tomto obdobi nemam vela penazi nazvys,len potrebujem zistit,ci to naozaj tecie do tych manziet...mozem to nejako skontrolovat aj sam? Ked hej,tak ako? Vlastne ani netusim kde sa tie manzety presne nachadzaju Pravdepodobne u mna nastane vymena auta,nemam tolko penazi na opravu.. [upravil dne 11/3/10 stanchez] Citovat
AnotherOne Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Manžety sú pod č. 4. Skús povoliť tie svorky na konci či voľačo vytečie. Citovat
denoo Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 tie serva u 407 to je ich konec , ked si zoberem ze si to auto niekto kupi, a za tyzden pojde opravovat riadenie, tak o peugeote asi nebude v dobrom rozpravat Citovat
stanchez Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 par dni mi stalo auto v garazi,vonku sa oteplilo tak som bol dnes skontrolovat hladinu servo oleja v nadrzke..cuduj sa svete,bola asi styri cm nad ryskou Max.(vyssie asi o 3 cm ako pri poslednej kontrole). Je mozne,aby chladnejsie pocasie malo taky velky vplyv na \"roztaznost\" oleja? Viem ze urcite hodnoty tam su,ale az v takej miere? Citovat
byny Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Mzslím že tam nejde tolik o množství ale o prostor . Kdyby tam byla nádobka tak si toho ani nevšimneš ale v tom hrdle je poznat moc i malej panák. Citovat
Judes Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Už som tu písal príspevok a to keby sa dorobila nádržka na servo olej, len mi to pripadá blbé zo strany Peugeota na 2.0 HDi ročník 2006 čo mám aj ja je len nalievacie hrdlo a na 1.6 HDi už aj v roku 2005 je nádržka. Zbadal som to keď som si prezeral inzeráty. Prikladám foto. [upravil dne 30/3/10 Judes] Citovat
stefano Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Ahoj. Nepení a nevytláča Ti servo kvapalina cez víčko? Základ je dokonale odvzdušniť. Aj ja som mal kvapal. vysoko nad MAX a aj tak to robilo. Naštartuj otvor nádobku a možno hladinu ani neuvidíš, dolej olej a otáčaj na mieste volantom 10x doľava a10x doprava. Mne to pomohlo, ale môže byť, že Ty máš iný problém. Citovat
benny264 Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 Tak to dnes stretlo aj mna, pochopil som že treba doliat servo olej, len mi nie je jasne kam... :-) Je to ta čierna nadoba vľavo, vedla toho kde sa nalieva voda do ostrekovačov, alebo ta biela pred šoferom nad volantom. Predpokladam že ta biela, ale chcem sa uistit, poprípade spýtať na čo je ta čierna :-D Vďaka, a sorry za blbe otazky... Citovat
stefano Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Ahoj benny. Servo olej sa nalieva do tej čiernej nádobky vľavo, na víčku je znázornený volant. Do tej bielej nádobky vpravo sa nalieva brzdová kvapalina. Citovat
benny264 Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Vdaka, ešte že som sa spýtal. A tie rysky MIN a MAX su odkial viditelne? Som sa na to už dvakrat pozeral a nič, ked odšrubujem uzaver tak tam vidím nejake sytko ktoré je od oleja a inak nič... Citovat
stefano Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 benny Ty máš 1.6 HDi, tak v tom Ti neporadím, ale určite sa skoro niekto ozve. Citovat
Sifon Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Vdaka, ešte že som sa spýtal. A tie rysky MIN a MAX su odkial viditelne? Som sa na to už dvakrat pozeral a nič, ked odšrubujem uzaver tak tam vidím nejake sytko ktoré je od oleja a inak nič... Ahoj, mám taky 1,6 HDI. Šel jsem se schválně mrknout do garáže a zjistil jsem že tam nemám jen nalévací hrdlo, ale celou nádobku. Kde se zjistí min a max jsem taky nezjistil, byla totiž téměř plná. přikládám foto. Citovat
Sifon Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Ještě jedno foto, taky je vidět jen sítko Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.