Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechaj to tak a nebudeš mať problém, ak je medzi ryskami MIN - MAX tak v mínusových teplotách olej zmenší objem a nakoľko tam nie je nádobka na olej ale len nalievacie hrdlo tak si čerpadlo nasaje vzduch, následne olej pení a servo vynecháva.

Odesláno

mam podobny problem.pri rychlostech mezi 20-40km/hod se mi pri zatoceni do leva jakoby blokuje rizeni.drive to bylo mene, ted je to casteji. mechanik tvrdi, ze to bude pravdepodobne posilovacem.Je to mozne? ja doufam ze ne, protoze ta cena by byla sakra nekde jinde.. Mel nekdo problem s posilovacem, ktery se projevovalpodobne?

diky

Odesláno

ja jsem si to vsechno cetl,ale vzhledem k tomu, ze nejsem nijak zvlast technicky zdatny a mel jsem stejne neco dalsiho k reseni v servisu, tak jsem prehral ten problem na ne a cekal, jak se mi k tomu vyjadri. mechanik to projel a zatim je jeho nazor, ze je spatny posilovac. odpoledne bude na tom pracovat, tak se modlim

Odesláno

Nebolo by od veci napísať o aké auto a motorizáciu sa jedná, prípadne so to daj do popisu pre budúcnosť, vyhneš sa tak zbytočným otázkam a skôr sa dopracuješ k odpovedi na tvoj problém.

Inak vitaj v klube.

Odesláno

Ak máš 2.0 HDI tak postupuj tak ako je to tu popísané vyššie, olej nad risku \"MAX\" a odvzdušniť otáčaním volantu do strán. Keď to necháš v servise tak na tebe len poriadne zarobí.

Odesláno
Ak máš 2.0 HDI tak postupuj tak ako je to tu popísané vyššie, olej nad risku \"MAX\" a odvzdušniť otáčaním volantu do strán. Keď to necháš v servise tak na tebe len poriadne zarobí.

otacenim volantu na miste po doleti?

Odesláno

Presne tak ako ti to popísal koblih69, a aj v tomto vlákne to už je zopárkrát spomínané, a to si ho treba prebehnúť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...