Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nechapem :myslim ako ci nabijam bt? mam origo bt modul peu...

myslis ako v aute ci nabijam baterku?

nie, vydrzi mi tyzden a ked by nahodou tak ho hodim aj s kablom nabijacky ktora je

pripojena v zadnom cigaretaku za stredovou opierkou a mobil dam do laktovej opierky

a tam ho zavrem. zatial nebolo nutne... :-)

[upravil dne 20/4/12 22:26 od Marcel00]

Odesláno

Tak já se Ti fotím teď v noci s držákem na mobil v mým parníku a teprve teď jsem si všiml, že to máš v sekci 207. Nic Ti teda nepošlu :P No jo no příště teda musím pořádně koukat. Jsem lezl do ty tmy úplně zbytečně :D

Odesláno
sa mi nepaci ked sa mobil pretca v drziaku...

najkrajsie je ked ho nevidno...

nehovorim o navigacii :-)

:xvul Navigáciu mám v mobile :D.

Odesláno

Bigbadjohn poľa mňa je to jedno v akej sekcii to je ako inšpirácia to pomôže :myslim, tak tú fotku by si mal dať aby si to nefotil zbitočne v tak pokročilom čase :D.

[upravil dne 20/4/12 22:38 od Judes]

Odesláno

No já mám taky navigaci v mobilu a právě proto pro něj mám držák, jinak bych ho za jízdy nepotřeboval. No tak dobrá, tak to sem dám, no. Tedy fotky jsou zde:

http://bigbadjohn.rajce.idnes.cz/Drzak_founa

To první je vyfoceno z pohledu řidiče, to druhé aby to bylo vůbec vidět a to třetí aby bylo vidět jak je to udělané. Je to z hliníkového plechu a polepené takovou nesmakavou gumou z Lidlu a nahoře je obyčejná elektrikářská zdrhovací páska, protože mi ten mobil-navigace padal při rychlejším rozjezdu pod nohy.

Odesláno

Zitra nahodim jak to mam v 307,nemam vyfoceno a jsem v praci,ale vyndal jsem display od PP a protahnul kabel pod palubovkou k zapalovači.Držák je origo k telefonu a je přísavkou přisátej na takové kolečko které je nalepené na palubce.:super

[upravil dne 21/4/12 01:45 od Gabriel 307]

Odesláno

Nevím jak je u 207 místo na palubce, ale pokud nechceš přísavku na sklo tak si kup k držáku s přísavkou takový plastový kolečko (třeba ZDE), které přilepíš oboustrankou na palubku a přísavku přicucneš na něj. Drží to krásně, ještě se mi nestalo, že by ten držák za jízdy upadl.

post-528-14109623602064_thumb.jpg

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...