kalich92 Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 ahojte všecí mám problém s levym předním kotoučem..při jízdě mně přibržďuje a nechce to moc jet..dnes jsem se na to díval a pístek který tlačí brzdovu destičku ke kotouču sa nevracá do původní polohy..a šrubovákem to vypáčit nešlo..zkusím ještě odpustit kapalinu (jako když odvzdušňuju brzdy) a uvídím...nevíte někdo kolik by popřípadě stála výměna brzdového prasátka? nebo co s tím když to nepovolí přes odvzdušňovák?...dík Citovat
dýzl Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Mně to dělalo na čtyřistapátém také,nakonec jsem to ale neodstranil ale to je něco jiného.Když jsem zjištoval co a jak bylo mi doporučeno vyměnit hadičky,údajně stářím (rv89) nabobtnají a vnitřní průměr je potom menší a do brzd jdou pod tlakem ale zpět se kapalina hůře vrací.Dále vysunout pístek očistit,vyměnit manžetu,pod ní namazat,ještě zkontorlovat jak chodí destičky popř to taky očistit (musí chodit ve třmenu volně). Citovat
koblih69 Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Pístek vyšlapej, pokud je orezlý do hloubky tak vyměň jinak vylešti. Gumičky vyměň, opravné sady stojí pár korun. Vyměň kapalinu, možná je taky přicpaná hadice... Pokud s ena to necítíš dej to do servisu, nebude to stát moc. Citovat
Benžík Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 U 405 se mi ucpala hadice a jak to samo brzdilo, tak už to ani 5ka neutahla, musel jsem domů dojet na 4ku. A dva dny po výměně se ucpala druhá hadice. Citovat
kalich92 Odesláno 20. duben 2012 Autor Odesláno 20. duben 2012 jj díky za rady..zkusim to ale bojim sa že to dluho fungovat nebude.....jak tk vidim tak lvíček 405 si našel další slabinu (obě nápravy) Citovat
koblih69 Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 No já bych z toho hlavně nedělal vědu. Zpuchřelá hadice je u tak starýho auta normální nová ( asi klidně i Starline ) stijí v Kelly 300-400,- tak to se myslím vyplatí. Citovat
kalich92 Odesláno 30. duben 2012 Autor Odesláno 30. duben 2012 no tak sem ten pístek vyslapal...očistil ten vinklík co drží destičky v brzdiču..kotoučem šlo sice pořád hůř otáčat, ale potom jsem sa díval na druhů stranu a tam to bylo to samé (tato strana nebrzdila)...na tem kůsku sem to nejak moc nepoznal (ujel jsem asi 7 km) ale brzda nebyla tak horká jak bývala..takze to vypada ze to k necemu bylo...ale lestli to nepomohlo tak mna napadá už enom vymenit hadice a profůkat celý brzdový systém kompresorem..a kdyz ani to ne tak uz vazne nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.