Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Včera jsem vyměnil motorek na boční dveře a zase vesele machruju otevíráním na dálku :)

dnes musim ještě sundat tapec a seřídit napnutí lanek a bude vše jako nové

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Byla v hledáčku pěkná C4 u Domanskkýho, ale bohužel za 2 dny byla fuč. Teď jsem to stopnul, vyměnim rozvody u Strakiho a auto bude muset vydržet ještě nějakej čas, tak 2 roky a pak bych chtěl nový, ukecal si mě :)

Odesláno

Byla v hledáčku pěkná C4 u Domanskkýho, ale bohužel za 2 dny byla fuč. Teď jsem to stopnul, vyměnim rozvody u Strakiho a auto bude muset vydržet ještě nějakej čas, tak 2 roky a pak bych chtěl nový, ukecal si mě :)

Nový je pěkný,ale jsou to vyhozený prachy,když to nejde do nákladů firmy. Ale pokud si to chceš dopřát,tak směle do toho.

Za mě už nikdy více,za to ty nový krámy nestojí.

Odesláno

Pe.tre, nemusí, jen já se najezdim víc :)

Milan+:

Taky jsem si to dlouho myslel, ale záleží jak se na to podíváš. Doteď jsem kupoval starší auta a cenově super, ale hned po koupi je třeba servis, pokud to nemáš od známého, tak nevíš co to auto má za sebou a jaká to opravdu byla totálka atd. To vše se podepisuje na bezpečnosti rodiny a na tom, jak se na auto můžeš spolehnout. Nikdo ti neprodá 4 letý auto s nájezdem do 100tkm, nehavarovaný a udržovaný v super stavu, rpoč by to dělal? A pokud to má v plánu, tak to auto vylítá.

Z pohledu ekonomického taky zas tak pravdu nemáš. Kdyš koupím 4 roky staré auto za 350tkč, za 4 roky ho prodám za 150tkč, koupím další za 350tkč a za 4 roky ho opět prodám za 150, tak jsem za 8 let tratil 400tkč a to nepočítám servis po koupi, neznámou historii atd.

Když koupím nové auto za 550tkč a budu ho mít 8 let, tak to auto prodám taky za 150tkč a možná i víc, protože budu první majitel, kompletně známá a doložitelná historie atd..

Odesláno (upraveno)

Za 550 000Kc tu 5008 v activu nebo allure s naftou sežene....:-

To já to vždy dojezdim a pak to vezu na ekolikvidaci...:-) ...

120 schade bylo 24 let....když jsem ji vezl na eko...:-)

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno

350 je možná dost, ale pokud nechci vrak za 200tkč, tak si prostě připlatim. U Domanskýho měli C4 rok 2012, kupovaný nový u nich právě za cca 350tkč, měl jsem na ní celkem zálusk, ale za 2 dny byla pryč :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...