Agrafik Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Klidně bych ty alternativy napsal. Motomoto to pochopí. Tipnu si FAP FUČ. Citovat
kveton Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 dolití aditiva cca 3000Kč odstranění FAP cca 3000Kč Citovat
straki007 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Ententiky dva spaliky............motomoto vyletel z elektriky:D:D:D Citovat
MotoMoto Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Žádný těžký rozhododání, nechat, doplnit. Jinak bude Z auta se nemá nic kuchat, není to už potom to auto, také má svoji duši. Představ si že ti někdo vykuchá ledviny. Citovat
kveton Odesláno 6. prosinec 2012 Autor Odesláno 6. prosinec 2012 tak mam náhradní v občance :D:D je to něco jako CHIPtuning, taky něco oproti originálu poupravíš, navíc doplnit a riskovat, že se to časem třeba po*ere? No nevim, to víš že jsem taky uvažoval to jen dolejt, ale vim jak ten systém zlobí Citovat
Marcel00 Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 a doteraz zlobil? ked ohlasia brzdy ze vymenit bo su zodrane tak ich vyhodis? ked bude oleja malo, tak budes rozmyslat nad inou moznostou ako tam ten olej nedoliat? mas len dve moznosti... bud vykuchat a mozno tam ten fap uz ani nemas alebo doloat a fungovat dalej... len neviem dokedy vzhladom na najazd km toho auta... Citovat
kveton Odesláno 6. prosinec 2012 Autor Odesláno 6. prosinec 2012 doteď nezlobil, ale má najeto 240tkm, tak je otázka času kdy začne a oprava pak neni nejlevnější S brzdama a olejem srovnáváš nesrovnatelné, bez brzd se jezdit nedá a bez oleje taky ne, zatímco bez FAPu ano. Taky budete nadávat lidem co si nechaj dodělat RTx do auta když ho nemaj, když si vyměněj sedačky za kožený, nalepěj fólie, udělaj CHIP atd? Taky tím měníš auto, taky tak původně nebylo na mou obranu, já nad tím přemýšlím, ano, když funguje, tak bych ho nevyhazoval a jen dolil, ale pořád je tu možnost, že přestane fungovat a co pak s ním? jedině vyndat! A proč to neudělat hned za stejnou cenu jako je dolití? Citovat
MotoMoto Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Podívej, to přirovnání k výměně oleje není až nesmyslné. Kolik z vás měnilo olej v převodovce (cena skoro stejná) i když podle výrobce se měnit nemusí (já v Renaultu jí neměnil a v pohodě najezdil 330 tkm) a to klidně se za to peníze vydají, ale na doplnění aditiv se nechce vydávat peníze. Co to je 3000 (já vím že to není málo i pro mě), ale vzhledem k ceně vozu to není tak moc. A vzhledem k ceně běžné roční respektive spíš několika roční uderžbě také ne. Jde jen o to za co to je. Za folie, kovové lišty na prahy, tunění všeho druhu (Květoni, neber to osobně, to není na Tebe), za to ty prachy každý v pohodě dá. Včera večer jsem byl u známého, má P807 a stál u něj na dvoře kde napadl čerstvý bílý sníh a nechal puštěný motor. U zadní části auta tam kde končí výfuk byla během půl hodiny pěkně černá skvrna a dost velká. Na tom bílém sněhu to bylo krásně vidět. A co myšlíže? Měl ho tam? Neměl. Vykuchaný FAP. Uvědomto si že ty drobounké saze se usazují na okolí a pak to vdechujeme, děti u země daleko snadněji. A pro ty co upozorňují že znečišťují jiní víc tak jim doporučuji přečíst si něco o znečištění ovzduší. Nedělají to průmyslové objekty (kromě hutí a podobně) ale lokální topeniště a auta. Já bydlím kousíček od průmyslové zóny v Liberci a tam ani jedna fabrika a je jich tam asi 18, nemá žádný komín. Na co také. Ale od aut je tam špíny habakuk. Tak chce aby naše děti měli plíce plné sazí?????? Citovat
kveton Odesláno 12. prosinec 2012 Autor Odesláno 12. prosinec 2012 dnes návštěva u Strakiho a FAP je \"opraven\" Ještě jednou díky a za dobrou práci a dobrý kafe Citovat
MotoMoto Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 Co si představuješ pod takovým slovem opraven? Citovat
MirekCC Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 Aspoň o starost méně(v budoucnu) Citovat
kveton Odesláno 13. prosinec 2012 Autor Odesláno 13. prosinec 2012 regeneroval po cca 350km a začal být už přicpanej pokud jsem to dobře pochopil, takže bůh ví jak dlouho by to ještě vydrželo Citovat
Bigbadjohn Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 Udělal jsi dobře, mám na vlastní kůži (auto) vyzkoušeno, že v zimě se to při jízdách po městě neumí zregenerovat. Musel jsem zbytečně najet v noci když nebyl provoz 35 km aby se to zregenerovalo a za týden to tam bylo zase. Spotřeba 10,8 svítící kontrolka motoru a přibývající \"olej\". Možná pokud někdo jezdí aspoň 1x týdně po dálnici tak mu to může fungovat. Citovat
MirekCC Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 S tou regenerací jsme na tom byli podobně, takže jsem rád, že je po starostech, které by přišly za chvilku Citovat
MotoMoto Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 Já nikdy nezjistil nějakou regeneraci, asi jsem hodně jezdil dálky, Ani jednou. No mlátit tě nebudu i když by jsi to zasloužil. Citovat
kveton Odesláno 13. prosinec 2012 Autor Odesláno 13. prosinec 2012 :D:D uff, to jsem si oddychl já ty regenerace občas poznal, motor byl takovej neklidnej a spotřeba letěla nahoru, ale ne vždy jsem to poznal. Na FAPu byl podle mě celkem nános a nevim kolik by to vydrželo a dávat pak ranec za výměnu to se mi opravdu nechtělo. Takhle je to vyřešený a co se ekologie týče, tak jezdím sám dost ekologicky. Myslim si, že já s mou spotřebou 6,6l bez FAPu jsem ekologičtější než si byl ty se svou spotřebou na tomhle autě s FAPem, co? :D:D Citovat
MotoMoto Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 No spotřeba je sice o ekologii, ale se sazema to nemá moc společného. Jsou vánoce a tak nikoho mlátit nebudu, nakonec je to volba každého z nás. Ale osvěta být musí. Já bych to řešil jinak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.