Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte chcem sa opytat ci je mozne nieco urobit s takymto opotrebenim kozenych sedaciek. to velke poskodenie jasne ze len vymena celeho dielu ale tie praskliny tej koze ?

post-10689-14109623571169_thumb.jpg

Odesláno

no to mas tak, oni opotrebovane niesu, oni su uz poskodene, lebo su zanedbane a neudrziavane.

o kozu sa treba starat, treba ju impregnovat a pod... preto popraskala. s tym uz asi moc neurobis... :(

ale to je vina skor predchadzajucich majitelov, nie tvoja :(

Odesláno

tak ja nevim proste kuze je jen popraskana,jinak rozervane nejsou...vycistis pripadne muzes zkusit ty barvy,ale rekl bych ze na to jak jsou nejspis stare celkem v poho,ber to tak ze jsou v celku....

Odesláno

za 500 je vemu i ja :) momentalne za to pyta chlapik 100 eur za sedacky a tapeci. myslim ze moc. uz spustil zo 130 ale ten stav je hodny mozno 50. neviem videl som len foto tak ako vy.

• O 2 týdny později...
Odesláno

zdravim, pokud nejsou popraskane uplne, dalo by se s tim neco delat.. Ale budes muset investovat par stovek do pripravku. Prodavaj se i sady, ze nejprve to vycistis prvnim pripravkem ktery ti zaroven otevre pory te kuze a druhym to osetris. tim druhym to udelas treba na trikrat a pokazde to nechas pres noc vsakovat. Ale pokud jsou ty praskliny velke uz to nepomuze...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...