Guest Malinkej88 Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Mám problém s brzdovým systémem, spíše tedy s jeho odvzdušnění po výměně brzdových destiček. Je nějaká možnost, jak to jde udělat pouze mechanicky, nebo jestli to jde pouze přes diagnostiku? A když ano, je možné někde sehnat podrobný návod, jak postupovat? Citovat
Dančák Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Mechanicky to uděláš jako u každého auta, jeden šlape na pedál a druhý povoluje odvzdušňovací šroubek na třmenu, přes diagnostiku to jde pomocí jednotky abs, je to pod abs odvzdušňení systému nebo tak nějak, jednotlivě klikáš a jen povoluješ odvzdušňováky jak ti píše, tlak ti dělá čerpadlo....jinak pokud nevíš o co jde, tak to radši přenech někomu kdo to umí, přece jen jsou to brzdy! Citovat
Přema Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 A co to dělá.......jak se ti to mohlo po výměně destiček zavzdušnit? Citovat
koblih69 Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Asi tak... pokud by se to zavzdušnilo třeba po hýbání s třmeny a pod. tak je potřeba spíš hledat proč. Ale při samotné výměně desek není důvod. Citovat
Guest Malinkej88 Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 možná hloupí dotaz, ale jak při výměně destiček roztáhnout čelisti, aby se tam nové destičky věšly? Je na to nějaký stahovák, nebo nějaká finta? Jde to hrozně ztuha... ale dám na vaše rady a přes dia do toho hrabat nebudu, když se do toho pustím, tak to odvzdušním mechanicky jako u 120tky:-) Citovat
baffy Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Predné by sa mali tuším iba zatisnuť a zadné pri tlačení na piest zašrobovať.Mno do brzdového systému ako takého nevstupuješ tak nevidím dôvod na odvzdušňovanie.Ibaže by si menil aj brzdovku Citovat
Guest Malinkej88 Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Někde jsem slyšel, že jeden kluk ty čelisti roztahoval silou, snad nějaký sklíčidlem nebo co a že když to vyměnil, rozsvítila se mu kontrolka nefunkčnosti ESP a to do brzdového systému také nevstupoval, jenom vyměnil desky, tak bych se nerad dočkal nečeho podobného Citovat
Dančák Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 No ono správně když máš i jen abs tak by si neměl zatlačovat pístky jen tak, ale měl by si tu přebytečnou kapalinu upustit přes odvzdušňovací šroub ne ji zatlačit zpátky nahoru do expanzní nádobky.... Citovat
Guest Malinkej88 Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 a když už by k něčemu takovému došlo co pak s tím? Citovat
Přema Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 No ono správně když máš i jen abs tak by si neměl zatlačovat pístky jen tak, ale měl by si tu přebytečnou kapalinu upustit přes odvzdušňovací šroub ne ji zatlačit zpátky nahoru do expanzní nádobky.... vždycky se to tak dělal že sem zatlačoval pístky a nikdy se nic nestalo Citovat
Dančák Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Já to tak samozřejmě taky dělám a nikdy se nic nestalo, ale správný postup je ten jak jsem psal výše;) nebo ty pístky aspoň zatlačovat opravdu pomalu a nespěchat, dělám to pomocí svěrek, nemám nic spešl.... Citovat
koblih69 Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Nevidím důvod proč upouštět kapalinu odvdušňovákem, to je spíš cesta k zavzdušnění... Stačí stolařská svěrka nebo kousek závitové tyče a kus plocháče, Nádobku otevři a pozor ať ti kapalina horem nepřeteče. Citovat
Přema Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 ted sem kukal na origo postup oprav pro výměnu desek a není tam nic o vypuštění kapaliny přes odvzdušnovám.....normálně kleštemi zatlačit pístky na dno jejich uložení.... Citovat
Dančák Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Neni to postup pro pežo, ale takhle nás to bylo učeno, tudíž nevím o tom nic víc....jak jsem psal nikdy jsem to tak nedělal a ke stlačení používám svěrky jak píše koblih;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.