Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo, jaký má být rozměr stěračů na 406? Já tam mám teď nějaký wobič (s těma jsem to koupil) a ten stěrač před spolujezdcem je moc dlouhej (přesahuje až na gumu skla).

Mám takovej pocit, že by správně měl být před řidičem delší stěrač než před spolujezdcem, ale ...

Vím, že je to taková prkotina, ale když už to budu kupovat new, tak bych to chtěl mít správně. No a určo máte doma někdo na pežó ještě origoš ramínka a metr, kterým je změříte, že jo? :) Děkuju;)

Odesláno

jj - Valea jsou super -- ja mam kombinaci - Ridic je z 406ky /zpred ridice/ a spolujezdec je z 306ky /zpred ridice/ --- mam to kvuli pritlaku -- nema to chybu :)

Odesláno

Výměna stěračů mě taky čeká. Když jsem se ptal po těch s přítlačným plastem tak na mě začaly s hroznejma cenama. Je fakt že jsem se ptal zatím jen v jednom kšeftě.

2Sepp: to se nechá koupit každej sólo?

Odesláno

Já už letos také kupoval. Maj je skoro v každém marketu. Popis je vždy na zadní straně dvojbalení (vždy dva stejné délky). Cena 100 za pár nebo v tuning shopu 100 za kus nebo jen gumičky na nějakej univerzál délka 80cm. Ty stály asi 80kc trocha nervů pri montáži ale líp mi to nikdy nestíralo. Fakt bombička, ale ty spíš potřebuješ i nová ramena. Kdybych si měl vybrat z výše uvedených názozů dal bych na Seppa. :cool:

Odesláno

Já si na předešlém autě taky kupoval ty levné z marketů a měnil jsem je tak dvakrát do roka. Praskaly plastové ramínka, nebo ty plastové lišty, ve kterých jsou gumičky. Těď jsem už \"zainvestoval\" do značkových a uvidíme rozdíl.:o

Odesláno

Jasne, ze solo se neprodavaji :)

Mel jsem pred 406kou 306ku a tak mi jedna sada zbyla doma - takze diky tomu jsem nakombinoval oba sterace s pritlakem -- ty jsem pro \"efekt\" nastrikal do barvy vozu -- vazne super.

Jinak - ty levne \"skorosterace\" z marketu - no dobre tak na skudku a jeste pocitat s tim, ze je behem roku budu muset vymenit --- mozna je to dobre, kdyz chcete auto prodat :)

Odesláno
Napsán autorem komisar

takže řidič-60cm,spolujezdec-55 cm,zadek-45 cm,to co mám já,myslým že v autokelly mají sadu na 406,kde je 60+55 s cenou okolo 150 kč za oba

s přítlačnýmy stojí 60+55 okolo 500kč zn. Valeo stěrače

[Editován dne 9/5/05 komisar]

Čoveče, tak v Kelly jsem to nenašel :o( Maj tam jen nějaký kratší

Jinak všem moc děkuji za odpovědi :papa

Odesláno

tak do tech steraču jdu taky to co mam je uš šitt :( takže news a valea:D:D

Odesláno

Jo, už jsem to konečně našel. Mi to neukazovalo další stránky na výběr, proto jsem to neviděl :(

Výborně, 513Kč. Tak to doufám, že tam aspoň rok vydržej :P

Odesláno

Plastová ramena? No fuj! Ramena jedině kovová, ten vodící plast jsem taky vyndal, mám tam teď kovové pásky z orig stěrače, a gumičky jsou nějaké grafitové a jsou zatím super. Takže spokojenost. :cool:

Odesláno

Stěrače stírají, ostřikovače ostřikujou a světla svíííííííítí. :D:D:D:D:D

Odesláno

Nevím jak to jde u vás, ale já mám nějak dlouhé stírací ramena, takže když chci zvednou stěrač u řidiče tak ho zvednu maximálně tak 10 cm od skla a pak to více nejde.. Prostě překáží tam kapota.

Odesláno
Napsán autorem komisar

nevadí kapota ale stěrače jsou tak dělaná,zvedneš jen kousek.Taky jsem na to čučel jak na to:D

Aha to je krapek nedomyšlené :)) takže to není jen na mém autě ;) I mistr Peugeot se někde utne :D:D:D

Odesláno
Napsán autorem komisar

přesně tak když jsem chtěl stěrače měnit tak jsem jej málem urval,už jsem si zvykl.

no já to jen zjistil, že jsem chtěl u benzínky vyčistit okno a nějak to nešlo ;) Přeci jen to auto mám chvilku a teprve ho poznávám :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...