Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vypadá zvláště, osobitě, inovativně a moderně.

Zdá se, že bude v kurzu hodně tvarů, v jednoduchosti již asi síla není. Mně se to auto líbí, ale chybí mi tam jemné oblé tvary.

Odesláno
To všetko mi je jasné, len sa mi to nepáči... ja by som bol najradšej za nejakú 6-valcovú atmosféru alebo aspoň 2.0 16V a v tom prípade by som o 208čke aj uvažoval...

Ak bude mať aj GTi-čko (otázka či vôbec bude...:roll) nejakú mini 1.6 THP :bojim alebo nedajbože ešte menší objem tak: Děkuji-odcházím...:papa

Píšeš že chceš nějaký 6-ti válec ale podle aut v podpisu jsi neměl větší výkon jak 1.4:D:D

Odesláno

Neviem či u teba obsah=výkon ale budiž... ;)

To čo mám v podpise sú autá, ktoré som si v danej dobe a situácii mohol dovoliť.

Teraz by som práve preto chcel väčší objem... mám totiž každodenne možnosť sedlať stroje so 6 a viac valcami a objemom od 2,8L hore... :roll

Odesláno
To všetko mi je jasné, len sa mi to nepáči... ja by som bol najradšej za nejakú 6-valcovú atmosféru alebo aspoň 2.0 16V a v tom prípade by som o 208čke aj uvažoval...

Ak bude mať aj GTi-čko (otázka či vôbec bude...:roll) nejakú mini 1.6 THP :bojim alebo nedajbože ešte menší objem tak: Děkuji-odcházím...:papa

Neviem či u teba obsah=výkon ale budiž... ;)

To čo mám v podpise sú autá, ktoré som si v danej dobe a situácii mohol dovoliť.

Teraz by som práve preto chcel väčší objem... mám totiž každodenne možnosť sedlať stroje so 6 a viac valcami a objemom od 2,8L hore... :roll

:potlesk:papa

Abych nebyl OT, 208 se mi moc líbí, tedy hlavně ve třídveřovým provedení.

Odesláno

Na můj vkus je to úplně odlišný design než na co jsem byl u Peugeota zvyklý, ale v podstatě se mi líbí.

Jen se mi nezdá moc ten volant. Ty ovladače na něm jsou jak u kamionu.

Stejně pak je vcelku úplně jiný dojem když to člověk vidí naživo. Třeba na nějakém budoucím srazu jako byly na Kokoříně ty 508my.:super

Odesláno

hadam pri tejto verzii motoru uz nebudu skocene rozvody :D atd atd :D:D

:myslim

ale zas 197kW a 235koni a 4x4 a 4,7 l/100km znie zaujimavo...

[upravil dne 2.11.2011 16:22 od buga]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...