Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové poraďte,stává se mi že příjdu k autu a nastartuje třeba až na 30cátý pokus,už se i stalo že jsem vymlátil baterku.Není to pravidelné a když auto chytne tak se zadýmí jako z nafťáku nebo jak přechlastaný ,starty samozřejmě bez plynu,pak mám třeba týden pokoj a stane se to znovu ,už chodím k autu s nejistotou jestli vůbec odjedu.Poznámka auto v lednu dostalo ránu na předek.Před tím to nedělalo.Co se mohlo stát?

Odesláno

zkus zkontrolovat spoje elektroinstalace kolem motoru--rozpojit postupně jeden po druhém, vystříkat čističem na kontakty a spojit, samozřejmě kontakty baterky,včetně ukostření na karoserii a motor:myslim

Odesláno

myslím,že benzín by mal mať aj nárazové čidlo na odstavenie paliva pri náraze.Nemohlo sa niečo udiať pri tom náraze?V mot.priestore by si mal mať stop ventil s červený klobúčikom alebo ako to nazvať.:) Skúsil by som s ním pocvičiť.

Odesláno

Předně si dej do podpisu jaké máš vlastně auto, aby bylo jasné, o čem se bavíme. A potom název vlákna \"záhada\" toho také asi moc neřekne.:papa Jinak tady je každá rada drahá.:myslim Náhodné chyby se strašně špatně hledají. Pro začátek bych zkusil to co píše ozzy56. A na diagnostice už jsi s tím byl? Nejlepší by samozřejmě bylo, kdyby bylo možné napojit diagnostiku v okamžiku, kdy ten problém nastane...

Odesláno
Pánové poraďte,stává se mi že příjdu k autu a nastartuje třeba až na 30cátý pokus,už se i stalo že jsem vymlátil baterku.Není to pravidelné a když auto chytne tak se zadýmí jako z nafťáku nebo jak přechlastaný ,starty samozřejmě bez plynu,pak mám třeba týden pokoj a stane se to znovu ,už chodím k autu s nejistotou jestli vůbec odjedu.Poznámka auto v lednu dostalo ránu na předek.Před tím to nedělalo.Co se mohlo stát?

To vypadá na nový svíčky asi už je tam máš dlouho co :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...