Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kde zozeniem co najlacnejsie lozisko zadneho kolesa???

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chlapy. Chcem sa spytat viete mi niekto poradit kde by som zohnal co najlacnejsie a zaroven kvalitne lozisko zadneho kolesa? A s akym vyrobcom mate najlepsie skusenosti? Je to novsi model, combi, r.v.2000 s ABS nakolko mi uz dost huci :(

• O 2 měsíce později...
Odesláno

tak uz som zohnal lozisko SNR za 75 eur/kus. Rozhodol som sa ze vymenim rovno obidve. Aku mate skusenost so znackou SNR? Mne pride taka trosku neznama ale tvrdili mi ze SNR je kvalita sa dava aj do prvovyroby takisto ako SKF. Tak som zvedavy....

Odesláno

ina je největší světovej dodavatel ložistek kladek na světě pere se všude originál druhoška skoro všechno na motoru přez co de řemen je ina takže si nemyslim že je to čínskej plastovej cajk

Odesláno

www.autodielyskoda.sk :-) ,nenechajte sa odradit nazvom, zozenu vam vsetko a na cene sa da vynikajuco dohodnut, bohuzial sidlia iba v Bratislave no ozaj su tie ceny smiesne, priklad , intercooler prvovyroba 130€ , vaha vzduchu siemens na 2.2 Hdi 120€ , atd..... treba sa len nebat sa dohodnut + perfektny pristup :-) , dufam ze nieje takato reklama zakazana :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...