Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové, jsem už zoufalý...

LUKAS307bag.jpg

Airbag řidiče - volant, už mám pořešený. Jsou polámané dráty, takže budu kupovat nové páčky pod volant. Ale co dále? Měl by být špatný boční airbag, ale jak a co kde opravit nebo zjistit? Prostě já to nevím a Wojta má trochu strach, že nám to střelí do pysku :D takže ocením každou dobrou radu... A co potom, když to opravíme, někdo na reset jednotky? ;)

[upravil dne 16/4/12 19:34 od Lukáš_307]

Odesláno

No vypadá to, že boční byl venku a je to odpojený, chce si to s tim skusit pohrát přes diag. a pak všechno zkontrolovat, ale ta jednotka asi bude K.O., koukni jestli máš vypálenou pyropatronu (307 to má v pásu na sloupku na navíječi) protože ty se málo často měněj, tak poznáš že byli pytle venku a jestli někdo vyměnil jen pytle aby to nebylo na pohled vidět tak jednotka a paropásy budou K.O.

Odesláno

Tak pyropásy nevím jak poznat a jednotku taky ne.... Chce to několik nápadů a já bych se stavil za Wojtou a pak by jsme vyzkoušeli nějaké možnosti.

Odesláno

Aktualita: od předchozího majitele jsem zjistil, že to bourané bylo. Do boku mu vletěla srna a on to potom stočil do příkopu,... Takže to vysvětluje ty bagy a pak svařovanou přední masku, nebo co to bylo, a světlo, Wojta ví ;)

Odesláno

A udělá mi někdo z mého okolí tu reaktivaci? Vím, že ten nějaký reset nedělají ani v Peugeotu, nebo jak mi to bylo řečeno. A bag ve volantu je, otázka je jak je na tom ten boční....

Odesláno

No buď reaktivaci nebo koupit jinou dobrou jednotku z vrakáče, obojí to vyjde na stejné peníze....jestli tam ten airbag je tak to snad poznáš, kdyžtak diag. a ty pyropásy tak to musíš sundat plasty bočního sloupku a kouknout na navíjěč, ještě střelený občas hůř navíjej, ale podle toho to přesně poznat nejde a jestli máš hlavové tak na ně taky koukni jestli tam jsou, jinak pokud se nemýlim tak to auto si kupoval nedávno ne? Jestli si to kupoval tak že bylo v pořádku tak bych zatlačil na prodejce!

Odesláno

Kupoval nedávno... A zatlačit zkusím, co mi zbývá... A jinak pás se navíjí špatně, resp. jde pomalu. Spíše mě zajímá, jestli to bude drahá oprava....a kdyby šlo nějak opravu \"přeskočit\" a vypnout tu hlášku Airbag fault, už mě to tam vcelku štve,...

Odesláno

No opravu asi přeskočit nepude....a cena se bude odvíjet od toho co tomu opravdu je a co budeš muset koupit a jak levně sezeneš díly, pokud ti ta hláška skákala při koupi, nebylo ti to divný?

Odesláno

Právě, že při koupi nebyla žádná hláška, nic... Asi 2 týdny po jezdění vyskočila, já myslel, že je jen někde zkrat, díky té hnusné zimě. A mechanik mi pak i říkal, že bagy by měly být všechny. Tak prostě jsem myslel, že to je jen tou zimou.... :(

Odesláno

Patřičné bagy můžeš \"vyřešit\" odpory. Tedy minimálně než seženeš jednotlivé bagy a pyropásy. Nicméně než to uděláš tak potřebuješ buď reaktivovanou nebo jinou ŘJ Airbagu. Ceny se pohybují cca 500-1000,- ( jak za reaktivaci tak za jinou jednotku ). Pyropásy jsou u tohohle auta podle mě v navíječi což vysvětluje to, že se špatně navíjí...

Odesláno

Já bych ty pyropásy a bagy chtěl vyřešit nějak dočasně. Na měsíc třeba, než našetřím na nové.... Jak píšeš. A půjdou i ty pyropasy ošetřit? Aby to nepsalo taky nějakou chybu.... A podle mě, bude jednodušší reaktivace, než shánět nějakou jednotku na můj model, ale kdo mi to udělá? O nikom nevím.... :(

Odesláno

ti vypadl nekde odpor ne:D:D:D

Sakra co to ziji za lidi tady,ze prodaji auto v takovem stavu a neboji se pak o drzku.

Tobe zbyva jedina vec.

zajet za nekym kdo tomu ROZUMIIIIII a podivat se na vse.

Tzn.Komplet bagy a pasy.Nastaveni jednotky a zapojeni.

Pokud koupis jednotku na vrakarne tak BACHA na konfiguraci.

Pokud koupis z auta ktere nemelo treba hlavovy bag a ty mas tak se muze stat ze to nepujde nakonfigurovat.

Doporucuji reaktivaci.

U mne s postou 1000,-1500,-treba.

Mozna sezenes nekde levnejsiho.

[upravil dne 16/4/12 21:57 od straki007]

Odesláno

Jo jsou v navíječi, odporama to vyřešit jde, ale lepší rovnou vyměnit co je třeba....takže to všechno ještě pořádně zkoukni a pak začni řešit a schánět;) jinak mě se občas při startu taky objeví hláška bagů, ale to je jen poklesem napětí a hned to včechno zhasne a na diag. je to čistý.....

Odesláno
Já bych ty pyropásy a bagy chtěl vyřešit nějak dočasně. Na měsíc třeba, než našetřím na nové.... Jak píšeš. A půjdou i ty pyropasy ošetřit? Aby to nepsalo taky nějakou chybu.... A podle mě, bude jednodušší reaktivace, než shánět nějakou jednotku na můj model, ale kdo mi to udělá? O nikom nevím.... :(

Tak kdo ti udělá reaktivaci už víš, jinak staší napsat na google lidí co to dělá je Habakuk.

Já bych kouknul co vlastně zbylo nebouchlý, pak bych poptal nějaký vrakárny na komplet ( ŘJ, pásy, bagy ) ŘJ musí být na stejný počet Bagů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...