Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj svítí mi kontrolka abs ale ne pořád.Někdy zhasne a rosvítí se třeba až po dvaceti km.Na dia vypsalo chybu:Přechodná závada. Motorek čerpadla.Vzhledem k tomu že nesvítí stále si myslím že by mohlo jít o nějaký kontakt.Zkoušel jsem odpojit tu velkou zásuvku napravo v motoru.Je tam takový klips a jeden šroubek.Ale zaživího boha to nešlo rozpojit.Jen trochu vyviklat.Poraďte co skontrolovat a kde a jak to vypadá.Díky

[upravil dne 16/4/12 18:01 od trsoliny]

Odesláno

mozna odchazi jednotka, kdybys chtel, mam jich nekolik funkcnich na prodej, uz takovych par pripadu bylo, ze jednotka odesla a par jsem jich prodal

Odesláno

prodaval jsem za 1500, diag mam taky, takze muzu kdyztak napichnout, jinak rozdelani te jednotky, s tim nemam zkusenost, takze jinou kontrolu neporadim

Odesláno

to Edison, ja prave netusim, zda se da ta jednotka nejak rozumne rozebrat a jelikoz je ten motor cerpadla soucasti jednotky, tak aby ho nejak zkontroloval, bude ji muset kuchnout, jednodussi je vymenit kus za kus, uz jsem posilal nekolika lidem tady na klubu jinou jednotku a vzdy bylo po vymene vse ok

Odesláno

Já nevím co bys ještě potřeboval vědět. Když to píše čerpadlo, tak mi přijde logické jako první zkontrolovat čerpadlo. Ale zase Ferry má zkušenosti, ví, jak to vypadá, rozhodně bych jeho názor bral v potaz, nemám tucha, jak jsou čerpadla poruchová, nebo jestli se odcházející jednotka projevuje právě takto. Můj návrh je čistě logický. Ferryho je zase ze zkušenosti a jestli je čerpadlo nedílnou součástí, pak má Ferry asi pravdu...

Tolik ode mě a považujte, pls, mé příspěvky za irelevantní.... za což se hluboce omlouvám. :-(

Odesláno

Ještě bych chtěl upřesnit tu kontrolku abs.Když jedu přes hrboly tak poblikává přesně podle nerovností a občas zhasne než najedu zase na nějakou díru.Takže se mi furt zdá jestli někde nemůže být jen nějakej kontakt,než špatná celá jednotka abs.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...