trsoliny Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Ahoj svítí mi kontrolka abs ale ne pořád.Někdy zhasne a rosvítí se třeba až po dvaceti km.Na dia vypsalo chybu:Přechodná závada. Motorek čerpadla.Vzhledem k tomu že nesvítí stále si myslím že by mohlo jít o nějaký kontakt.Zkoušel jsem odpojit tu velkou zásuvku napravo v motoru.Je tam takový klips a jeden šroubek.Ale zaživího boha to nešlo rozpojit.Jen trochu vyviklat.Poraďte co skontrolovat a kde a jak to vypadá.Díky [upravil dne 16/4/12 18:01 od trsoliny] Citovat
Ferry Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 mozna odchazi jednotka, kdybys chtel, mam jich nekolik funkcnich na prodej, uz takovych par pripadu bylo, ze jednotka odesla a par jsem jich prodal Citovat
trsoliny Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 No dobrá.Cena?A co nějaká ta kontrola nejdřív.Poradíš?Díky Citovat
Ferry Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 prodaval jsem za 1500, diag mam taky, takze muzu kdyztak napichnout, jinak rozdelani te jednotky, s tim nemam zkusenost, takze jinou kontrolu neporadim Citovat
Edison Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Já bych hned nestrašil jednotkou.. Když dia píše motorek čerpadla... zkontroloval bych ten a přívody k němu. Citovat
trsoliny Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 Dobra budu si pamatovat.Diky za nabidku.Nekde jsem myslim cetl o kontrole ozubeneho kola a cidle.Mrknu na to a kdyztak se ozvu Citovat
trsoliny Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 edisone.Dik. a na co se mam zamerit? Citovat
Dančák Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Kdyby to byli čidla nebo ozubený kola tak by to psalo jiné závady;) Citovat
Ferry Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 to Edison, ja prave netusim, zda se da ta jednotka nejak rozumne rozebrat a jelikoz je ten motor cerpadla soucasti jednotky, tak aby ho nejak zkontroloval, bude ji muset kuchnout, jednodussi je vymenit kus za kus, uz jsem posilal nekolika lidem tady na klubu jinou jednotku a vzdy bylo po vymene vse ok Citovat
trsoliny Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 takze ten motor cerpadla je ta vec napravo o beterie do ktere vede ta velka hneda zasuvka? Citovat
Ferry Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 jj to je komplet jednotka ABS, mechanicka i elektronicka cast v jednom kuse Citovat
trsoliny Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 aha.Tak se brzo ozvu.Akorat je mi divny ze to nekdy funguje a nekdy ne Citovat
Edison Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Já nevím co bys ještě potřeboval vědět. Když to píše čerpadlo, tak mi přijde logické jako první zkontrolovat čerpadlo. Ale zase Ferry má zkušenosti, ví, jak to vypadá, rozhodně bych jeho názor bral v potaz, nemám tucha, jak jsou čerpadla poruchová, nebo jestli se odcházející jednotka projevuje právě takto. Můj návrh je čistě logický. Ferryho je zase ze zkušenosti a jestli je čerpadlo nedílnou součástí, pak má Ferry asi pravdu... Tolik ode mě a považujte, pls, mé příspěvky za irelevantní.... za což se hluboce omlouvám. :-( Citovat
trsoliny Odesláno 20. duben 2012 Autor Odesláno 20. duben 2012 Ještě bych chtěl upřesnit tu kontrolku abs.Když jedu přes hrboly tak poblikává přesně podle nerovností a občas zhasne než najedu zase na nějakou díru.Takže se mi furt zdá jestli někde nemůže být jen nějakej kontakt,než špatná celá jednotka abs. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.