hipisko Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 mirex ja som si to pokusne zapol a prestalo mi ukazovat spotrebu na rt4. To bol jediny efekt co som zbadal. Citovat
adam.bogocz Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Zdarec chlapi, v dia ve volitelne funkce -> ruzné mam položku Řízení klamné spotřeby paliva. Je u toho poznamka \"Mělo by být zaplé u dieselových motorů a motorů s Euro5\" mam 2.0 HDI a mam to vypli Nechci do toho stourat kdyz nevim co to je. Nemel bych to met zapli? [upravil dne 27/4/12 14:39 od mirexx] [upravil dne 27/4/12 14:41 od mirexx] pánové nevíte někdo odpověď na mirexxovu otázku? taky jsem to v BSI dnes objevil a bylo to vyplé, podle popisu, bych to měl zapnout... dělám celkovou kontrolu nastavení, po tom co mi to v pežo kompletně vyresetovali a už jsem pár věcí našel, tady jsi nejsem jistý tak se raději ptám.. Citovat
HonzaZ Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 A ty máš emisní předpis Euro 5? Pokud vím, tak podle charakteristiky v SB máš Euro 4, takže je to správně. Citovat
adam.bogocz Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Díky Honzo za odpověď, ale vrtá mi hlavou to jak je to napsané...Vyfotil jsem to, zde je přesný přepis: \"Musí být nakonfigurován na \"Přítomen\", je-li vozidlo vybaveno naftovým motorem nebo motorem Euro 5\" což se mi jeví jakože jestli mám jedno z toho, nikoliv obě... co ty na to? Citovat
HonzaZ Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Aha, to jsem přehlédl. No podívat se teď nemohu, nemám auto doma, tak někdy na to mrknu, jak to tam mám. Ale jak vidno to určitě ničemu nevadí. Citovat
adam.bogocz Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Supr, budu vděčný když se pak podíváš... Citovat
adam.bogocz Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 no.. tak to by mě zajímalo k čemu to tam teda je díky koblihu Citovat
straki007 Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Kdyz to zapnes tak spotreba bude NULA. Staci vysvetleni ze pro E5 plati jiny proces regenerace a proto se dava u E5 jako pritomen aby to pocitac vedel ze ma pocitat spotrebu jinak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.