longstarr Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 Zdravím.Už asi půl roku si motor přidává otačky sám.Na neutrál má kolem 700 ot/min a někdy si vrkne až na 1500 ot/min, někdy i během jízdy.Až dneska se mi objevila na displeji hláška Electronic ignition fault.Na palubní desce je to kontrolka vlevo dole, oranžová(kontrolka elektrického blokování startování).Nevím, jestli to nějak souvisí Nemáte někdo s touto hláškou zkušenosti??? Díky Jinak je to 406 3.0 V6 Citovat
straki007 Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 A nastartujes auto ikdyz sviti tahle kontrolka? Citovat
Dančák Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 Já s ní zkušenost mám, když se rozsvítí ta kontrolka a napíše to to co píšeš - nemělo by to jít nastartovat, jelikož je to imobilizér;) vždycky znovu vypnu/zapnu klíček, nastartuju a je klid.... Citovat
longstarr Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 Před tím jsem to zkoušel vypnout, vytáhnout klíček, a znovu nastartovat a kontrolka svítila pořád.Před chvílí jsem jel do garáže a kontrolka nesvítí,takže to bude asi v pohodě.Díky:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.