Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

přes to ftp to nestahujte, nalogujte se na www.freewebtown.com jako peugeot a password: peugeot a pak stačí jen stáhnout celý pack a rozbali.t. Mě to trvalo 35 minut, na ftp jsem strávil 2 dny a stáhnul jsem jen 6 rarů. No snad to někomu pomůže. Čus..... 206 2,0HDI , 78 kw chip

Odesláno

Tak to vypadá, že už odtud nikdo nic nestáhne, protože to hlásí překročený měsíční limit přenosu dat 1GB. Holt kdo dřív přijde, ten dřív mele.:(

Odesláno

Cauky, stahnul sem to, tak jak radil mirek-ji, ale bohuzel se mi nestahl rar 17,18,19 z CD2 a samostatne mi to nejde stahnout, hlasi to tu chybu s prekrocenim limitu. ..

Mužete mi to prosím někdo poskytnout, kdo už to má.? Treba na email nebo z jinýho FTPka. Předem díky

Odesláno

Za nedlouho bude ke stažení katalog dílů na Peugeoty. Už je to nahraný na servr jen dotyčný člověk tady zveřejní přístupový bod. Jsou to image 2 CD. Na jednom je instalační program + nějaká schémata. A na druhým samotný katalog. Jsou tam 106, 205, 206, 309, 306, 307, 405, 406, 806, 807, partner, expert, boxer. Víceméně ve všech verzích co se vyráběly. Je to anglicky. :papa

Návštěvník
Odesláno
Napsán autorem Háďa

kdo má rychlejší připojení k internetu než modem, může si katalog stáhnout ode mě...údaje pro připojení sdělím přes U2U :papa

Jj, moc pekny FTP. Timto Hadovi jeste jednou dekuji :papa

Návštěvník
Odesláno

Este dotaz k tomu katalogu... nasel sem tam kde-co, ale treba takovy zadni svetla NE.

Nevite nahodou, kde hledat?

Odesláno
Napsán autorem Fr@nkie

Este dotaz k tomu katalogu... nasel sem tam kde-co, ale treba takovy zadni svetla NE.

Pod skupinou 6 policko 63E ;)

Návštěvník
Odesláno
Napsán autorem Ferry

Napsán autorem Fr@nkie

Pod skupinou 6 policko 63E ;)

Ha, dik, ja sem nak prehlid ten posuvnik vpravo :D

[Editován dne 9/5/05 Fr@nkie]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...