Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Takže dnes

Takže pokial mi túto batériu nebude vybíjať tak tá predtým bola asi už KO však?

Priznaky KO baterie:

- rychlo sa vybija

- rychlo sa nabije

- pri zimach stahuje kapacitu, az nie je mozne nastartovat

Odesláno

palec17: všechny parametry vypadají OK a smysluplně ( klidový odběr... ) kromě napětí na baterce - asi jsi to měřil bezprostředně po nabíjení nebo po vypnutí motoru. Ráno by měla po probdělé noci cca 13V... změř ještě pro zajímavost napětí na té odstavéné ( původní ) baterii. Pokud má pod nějakých 11,9 tak špatná a pokud pod 11,6 tak na vyhození.

Odesláno

zdravím tak konečne som doma .... zmeral som znovu baterie tú čo mám teraz v aute tak aj po týždni ide v pohode a to je o 20 Ah slabšia ... na nej som pri dlhsie odstavenom aute nameral presne 13V a na tej čo mám týžden odstavenú 12,7 V, ale pred tým ako som ju odstavil tak som ju plne nabil. Kurnik tých 12,7 V je ale asi zas nahrane, ale dnes idem kúpiť druhého Peugeta na diely a ten má uplne novu baterku v sebe len neviem aku tak som zvedavy, ale chalanisko mi povedal že na nej jazdil 4 dni a potom mu prdli rozvody tak snad tá mi vydrží nejaký ten rok . :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...