peterr87 Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 Takže dnes Takže pokial mi túto batériu nebude vybíjať tak tá predtým bola asi už KO však? Priznaky KO baterie: - rychlo sa vybija - rychlo sa nabije - pri zimach stahuje kapacitu, az nie je mozne nastartovat Citovat
koblih69 Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 palec17: všechny parametry vypadají OK a smysluplně ( klidový odběr... ) kromě napětí na baterce - asi jsi to měřil bezprostředně po nabíjení nebo po vypnutí motoru. Ráno by měla po probdělé noci cca 13V... změř ještě pro zajímavost napětí na té odstavéné ( původní ) baterii. Pokud má pod nějakých 11,9 tak špatná a pokud pod 11,6 tak na vyhození. Citovat
palec17 Odesláno 19. duben 2012 Autor Odesláno 19. duben 2012 zdravím tak konečne som doma .... zmeral som znovu baterie tú čo mám teraz v aute tak aj po týždni ide v pohode a to je o 20 Ah slabšia ... na nej som pri dlhsie odstavenom aute nameral presne 13V a na tej čo mám týžden odstavenú 12,7 V, ale pred tým ako som ju odstavil tak som ju plne nabil. Kurnik tých 12,7 V je ale asi zas nahrane, ale dnes idem kúpiť druhého Peugeta na diely a ten má uplne novu baterku v sebe len neviem aku tak som zvedavy, ale chalanisko mi povedal že na nej jazdil 4 dni a potom mu prdli rozvody tak snad tá mi vydrží nejaký ten rok . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.