Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidičky,

Mám takovej dotaz, možná je to pitomost, ale nikde jsem nic takovýho nekupoval tak nevím. Mladá má docela starší notebook (Toshiba satellite L20-182) a odešel jí kabel na elektřinu.Podle čeho se objednává nový? Něco jsem hledal na netu http://www.lan-shop.cz/toshiba-px1176e-2nac-102457/tab-diskuse , ale je to jen ta část po tu krabičku a já potřebuju tu druhou část :D:D Poraďte kde hledat nebo kde koupit. Nebo jestli se někomu nějaký válí doma pod skříní tak ho vemu :cool:

Odesláno

Stačí jakýkoliv zdroj, který dá 19V a 3,4A - koncovka se už dá předělat.

Jak si přešel na to co je KO? Často se ulamuje zdířka v NB a to už je piplačka.

Odesláno

Díky kluci...

dzavel : no on je asi nějak přeštíplej kabel těsně u konektoru.Ještě nedávno se s ním trošku zamlelo a fungoval, ale samozřejmě bylo to čím dál horší a teď už nejde vůbec...

Odesláno

No tak kvůli tomu snad nebudeš měnit origo adaptér ne? Zajdi ve Ždáru je na Smetanově taková prodejna součástek už nevím jak se jmenujou - zhruba v půce ulice, naproti byl zverimex. Konektor vezmi s sebou a kup si novej a ten tam dej. Jeslit to neumíš napájet tak ti to v sobotu zapájím ;)

Už vím, Winter / Zikmund nebo tak nějak, opravovali elektro metodou pokus omyl :D

[upravil dne 12/4/12 16:18 od koblih69]

Odesláno

Ty jo člověče ty znáš snad všechno :D Je to Wimmer a Zikmund.

Já nevěděl, že se to dá takhle opravit :D:D:D

Cokoli se týče elektriky jde úplně mimo mě.A něco spájet? To tak maximálně prsty k sobě :D:D

Ale zítra ho tam teda zajdu koupit

[upravil dne 12/4/12 16:24 od davidekcz]

Odesláno

Oki tak to by bylo super :D Zítra jak pojedu z práce tak to koupím. A kdyby si nedorazil v sobotu tak někoho seženu...

P.S: Pak bych tě mohl pozvat na něco kapalnýho za odměnu :super

[upravil dne 12/4/12 16:27 od davidekcz]

Odesláno

Špatná zpráva: ozvala se tchýně že přijedou příští týdenk nám. No tak to je pohroma... když mi to hodíš do bublinkové obálky tak ti do 2. den pošlu zpátky... nebo pokud bys to nechal u tchána tak by sis to příští neděli mohl u něj zase vyzvednout.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...