Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

USA 2012, 2016 & 2017

Recommended Posts

Odesláno

Tak je to tady .. Poslední večer v USA. Opět tak trochu pánská jízda,jen já a brácha mý mladý, sedíme u hotelového bazénu s doutníčkem a 12-packem Stella Artois.

Trošku na mě padá nostalgie,byl to krásně strávenej čas.

Navštívili jsme bezpočet zajímavých míst, najezdili přes 1700 mil, vyzkoušeli 3 různá auta .. A utratili každý asi 40.000,- CZK :mrk

Tak snad se sem ještě někdy podívám :)

post-28514-14109623792125_thumb.jpg

Odesláno

John : asi myslis ty co mam na Fb ? :) No to je porad jen zlomek toho co mame nafocene,byl to fakt mazec :D

Jinak z tech dvou SUV byl muj oblibenec Chevrolet Traverse, prase s 2,2T zive vahy a 280 koniky pod kapotou - motor 3,6 V6 :mrk :mrk

Jelo to naaaaaadherne !

Nejake info zde : www.leftlanenews.com/new-car-buying/chevrolet/traverse/specifications/

[upravil dne 30/4/12 02:01 od Stibto]

Odesláno

Tak už jsem zpátky doma v Praze :) Časem nahodím asi na Picassa Web komplet fotky kdo by měl zájem se mrknout asi hlavně z toho muzea Muscle Cars ale možná i ostatní .. :)

Jinak tedy ještě jednou velké poděkování macik.83 za výpomoc a ostatním za psychickou podporu :)

Jsem KO ... to se to bude spát ..

Odesláno

mno nakonec jsem ještě čekal na svoji drahou polovičku která bohužel letěla pozdějším spojem, bylo to složité .. takže ještě nespím a už nahazuju fotky :mrk

Odesláno

Edit : oprava linku - FakBuk nezobrazoval vsechny fota, tak je to na Picassa Webu jak bylo jiz puvodne zamysleno

Odesláno

..nezůstal, už jsem doma :) ale nemám to jak dokázat, no :D

Pechy : na Key Westu jsme byli hlavně šnorchlovat, odpo jsme pak astihli akorát jídlo na Duval Street a výlet k pevnosti podívat se na západ slunce a už jsem museli jet zpět do Key Largo .. přenocování na Key Westu by nás zruinovalo ... Takže jsem holt neviděl vše, no :)

Odesláno

Mno ono ani to Key largo nevyšlo moc .. platili jsme sice asi 170 dolaru na 5 lidi coz bylo fajn (dva pokoje - 3+2) nicmene po prijezdu nam bylo receno ze hotel je 100% nekuracky a to VCETNE prilehlych prostranstvi tzn ja & bracha my mlady jsme asi 2x sli na cigo pres ulici a pripadali jsme si jak vyvrhelove .. :( Ke vsemu jeste v tech pokojich byly nejaky otal oldschool el.zasuvky na ktery nam nesel z Cech dovezeny adapter .. FUUUUUUUUUUUUUUUUUU :grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...