Guest StibTo Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 No.. A na te fotce predposledni s tim oobrovskym stromem schvalne,zda dole uprostred najdete malinkyho Stibta Macik : diky ! Edit : aha,tak to je na jine fotce.. No ale kazdopadne nebyl jsem pod tim stromem vuubec videt. [upravil dne 22/4/12 15:35 od Stibto] Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Dnes jestli se zadari (pripojit se na net je nekdy peklo) poslu alespon par fotek z toho muzea Muscle Cars. Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Tak jestli Ti dosel mail melo by tam byt par fotek tech aut a jeste se neco pokusim poslat Btw sleduje to tady vubec jeste nekdo ? Citovat
negrbob Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Jojo sleduju teda dokud se neprobudi pavouk u Marcela pak se presouvam do jeho vlakna. BTW: nejakej vystup s mistnima poldama uz probehl? Citovat
Ferry Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 porad tam neni nic moc poradnyho k jidlu ? Citovat
Cinicman Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Je nás tu hodne tajných, čo sledujeme a ticho závidíme... Citovat
koblih69 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 porad tam neni nic moc poradnyho k jidlu ? Japato? Už nemaj Čtvrtlibráka se sýrem? Citovat
Ferry Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 ja prezival jen diky bagetam a sem tam, kdyz se naskytlo, tak nejaka italska nebo mexicka restaurace, McD nejak z principu nedavam a ani mi tam nechutna a vsechno ostatni bylo tak nejak do sladka, proste dobry jidlo mi tam nejak chybelo Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Jeee tak to jsem rad, dekuju Ne,s poldama zadne kontakty, neni jich tady tolik,jak u nas, a kdyz jo,tak jen projizdi a hlidkuji, zadna buzerace jako v CR. A to ani nemluvim o NAPROSTE absenci dopravnich kamer a dopravnich radaru ... Ferry : no tak od stredy jsme jedli ve Wendy\'s , Denny\'s , Taco Bell , Subway .. A podobne .. Takze asi tak Jinak v Miami se nas hned na Ocean Drive snazily slecny (s dobre vystavenymi mlecnymi vaky ) nalakat do restauraci,ale ty ceny. . . Ty ceny ... Citovat
Ferry Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 no ja na dalnicich nekolikrat videl policajty merit a i jsem videl nekolik zasahu policajtu na dalnici, kdy osadka vozu lezela na silnici s rukama za zady ale me si nikde nevsimali (najel jsem asi 2000mil) joo Subway, tam jsem byl nejcasteji Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Ty jejich klasicke burgry v Combo (menu s hranolkama a pitim ktere si dost casto clovek muze sam volne doplnovat dokud je v restauraci) se nedaji moc srovnavat s tim co clovek vidi treba u nas .. Docela mi to chutna,ale ted pullibraka uz si nedam,nedalo se to dojist, hroznej mazec ... No jinak v motelech mivame zpravidla snidani, klasika toasty, kafe, jogurt, dzus .. Prijde mi,ze snad jime jen snidani a jedno vetsi jidlo pres den, jak je teplo, nejak neni potreba Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Subway je super,znam ho z Prahy,mame to hned vedle zamestnani. Ale to je jedine,kam jsem vlezl ze to znam. Jinak je tu samozrejme KFC, McDonald i Burger King. Porad bych to asi jist nemohl, ale takhle narazove se to da. Spis streva krapet nerozdejchaly sea food a mexiko Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Ad ty vaky - ale pst at se to mlada nedozvi ! - vcera jsme zasli do strip baru. Hned na pokladne slecna tak se ctyrkama od pohledu prirodnima a pekne vyvaleny. Oj joj joj joj .. :mrk a co teprv pak uvnitr. Chi chi.. Citovat
negrbob Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Uvnitr slecny nebo strip baru? [upravil dne 22/4/12 22:37 od negrbob] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.