Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

USA 2012, 2016 & 2017

Recommended Posts

Odesláno

No.. A na te fotce predposledni s tim oobrovskym stromem schvalne,zda dole uprostred najdete malinkyho Stibta :D

Macik : diky ! ;)

Edit : aha,tak to je na jine fotce.. No ale kazdopadne nebyl jsem pod tim stromem vuubec videt.

[upravil dne 22/4/12 15:35 od Stibto]

Odesláno

Dnes jestli se zadari (pripojit se na net je nekdy peklo) poslu alespon par fotek z toho muzea Muscle Cars.

Odesláno

Tak jestli Ti dosel mail melo by tam byt par fotek tech aut a jeste se neco pokusim poslat :)

Btw sleduje to tady vubec jeste nekdo ? :D

Odesláno

ja prezival jen diky bagetam a sem tam, kdyz se naskytlo, tak nejaka italska nebo mexicka restaurace, McD nejak z principu nedavam a ani mi tam nechutna a vsechno ostatni bylo tak nejak do sladka, proste dobry jidlo mi tam nejak chybelo :)

Odesláno

Jeee tak to jsem rad, dekuju :)

Ne,s poldama zadne kontakty, neni jich tady tolik,jak u nas, a kdyz jo,tak jen projizdi a hlidkuji, zadna buzerace jako v CR. A to ani nemluvim o NAPROSTE absenci dopravnich kamer a dopravnich radaru ...

Ferry : no tak od stredy jsme jedli ve Wendy\'s , Denny\'s , Taco Bell , Subway .. A podobne .. Takze asi tak :D Jinak v Miami se nas hned na Ocean Drive snazily slecny (s dobre vystavenymi mlecnymi vaky :D ) nalakat do restauraci,ale ty ceny. . . Ty ceny ...

Odesláno

no ja na dalnicich nekolikrat videl policajty merit a i jsem videl nekolik zasahu policajtu na dalnici, kdy osadka vozu lezela na silnici s rukama za zady :D ale me si nikde nevsimali (najel jsem asi 2000mil)

joo Subway, tam jsem byl nejcasteji :)

Odesláno

Ty jejich klasicke burgry v Combo (menu s hranolkama a pitim ktere si dost casto clovek muze sam volne doplnovat dokud je v restauraci) se nedaji moc srovnavat s tim co clovek vidi treba u nas .. Docela mi to chutna,ale ted pullibraka uz si nedam,nedalo se to dojist, hroznej mazec ...

No jinak v motelech mivame zpravidla snidani, klasika toasty, kafe, jogurt, dzus ..

Prijde mi,ze snad jime jen snidani a jedno vetsi jidlo pres den, jak je teplo, nejak neni potreba :)

Odesláno

Subway je super,znam ho z Prahy,mame to hned vedle zamestnani.

Ale to je jedine,kam jsem vlezl ze to znam. Jinak je tu samozrejme KFC, McDonald i Burger King.

Porad bych to asi jist nemohl, ale takhle narazove se to da.

Spis streva krapet nerozdejchaly sea food a mexiko :D

Odesláno

Ad ty vaky - ale pst at se to mlada nedozvi ! :D - vcera jsme zasli do strip baru. Hned na pokladne slecna tak se ctyrkama od pohledu prirodnima a pekne vyvaleny. Oj joj joj joj .. :mrk :mrk a co teprv pak uvnitr.

Chi chi..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...