marko306 Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 no tak a dnes v noci to malo dohru :-( zmizli mi už aj stierače. asi mi ho chce niekto ukradnúť po častiach:-( no ale zmizli aj na susednej fabii, hajzli Dva krát by som nepovedal, že hajzlík zlodej čo nemá 10 eur na anténu a stierače toto vlákno čítal. Citovat
gedu Odesláno 9. duben 2012 Autor Odesláno 9. duben 2012 marko tak to snáď nie to by som bol inak prekvapený. dúfam že len náhoda Citovat
Marcel00 Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 no tie radšej na noc schovám nahodil by som ich pekne si dam akciu. ak toto vlakno cita, tak si niekto robi prdel z teba... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 tak to je masaker dúfam že neprídeš zajtra s niečím novým :bacha:bacha Citovat
Bendy_- Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Nám někdo ukradl anténu na fábii, byl tak hodný, že jí ani nevyšrouboval a vzal si sebou i závit :-). Citovat
ozzy1 Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Nechce si někdo v okolí otevřít VO s ND na osobáky?Sekal bych za to pazoury!!! Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 me takhle nekdo ukradl 1 poklici, asi ji potreboval do zasoby... jeste, ze jsem jednu nasel u silnice, tenkjat.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.