Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Je to možné, aby sa niekto ulakomil na dvanásťročnú anténu:(. Včera prídem zo služobky, pozriem na auto a niečo mi tam chýba. Anténa je fuč:bacha. Ja to nepochopím.Niektorí ľudia sú svine.

Odesláno

Chcel ti upravit aerodinamiku a tym znizit spotrebu a ty si jeho dobracky cin nepochopil:D:D:D:D:D

Ale normalne - v stredveku takym usekavali ruky. Rychle a efektivne riesenie....

Odesláno
dnes je toľko sviní,že môžeš byť rád,že ti ju neodlomil

No to je prvé čo som si po nadávkach povedal:mad:.

Dert123: tak to si ani nepredstavujem:(

ivanh: myslím si že dnes by to mali robiť tiež, len by bolo veľa jednorukých a možno i bezrukých ľudí:)

Odesláno

Tohle je naprosto normální...ty lidi jsou takový k**** ... mně tak před půl rokem ukradli z auta gumičky ze stěračů... nevím co si tím kdo pomohl :bacha

Odesláno

to mas tak ako zo stieracmi. vzdy ich niekto niekomu ukradol az dovtedy kym si ich niekto nekupil.

takze az si antenu kupis tak je sanca ze sa kradnutie anten zastavi...

kym si nejaky zebrak nezabudne tu svoju v umyvarke zmontovat.

potom to ide odznova... :bacha

Odesláno

Jo no, vždycky jsem si myslel, že se tohle dělo tak maximálně za komunistů, krást gumičky ze stěračů ale i v dnešní době je to asi normální :-/

Odesláno

To ještě buďte rád že skončilo jen u antény. Před několika měsíci mi před domem někdo vykradl automobil. Poškodil okénko u spojezdce, zničil zámek a středový sloupek také nezůstal ušetřen! Všem těmto existencím \"usekat\" ruce.

Odesláno
To ještě buďte rád že skončilo jen u antény. Před několika měsíci mi před domem někdo vykradl automobil. Poškodil okénko u spojezdce, zničil zámek a středový sloupek také nezůstal ušetřen! Všem těmto existencím \"usekat\" ruce.

tak takúto skúsenosť som mal pred cca 2 rokmi:bacha:bacha:bacha dopadol som podobne ako ty až na ten stredový stĺpik

[upravil dne 8/4/12 21:26 od gedu]

Odesláno

no tak a dnes v noci to malo dohru :-( zmizli mi už aj stierače. asi mi ho chce niekto ukradnúť po častiach:-(

no ale zmizli aj na susednej fabii, hajzli

Odesláno

Já přišel jen o lesklé, červené kovové čepičky u ventilků kol. Dostal jsem je k novým gumám v pneuservisu. Jen jsem si s tím vyjel na kopečky (Lysá Hora) a po návratu na parkoviště ventilky nikde .... no jsem rád že to byly jen ventilky...

teď jsem viděl v autokelly parádní anténu na pažouta, leštěný hliník v barvě bílá nebo modrá nebo červená.. hned bych to za cenu 150,- Kč bral, jenže by to bilo tak do očí, že by na autě asi dlouho na sídlišti nezůstala... tak uvažuju o malé, tlusté, černé gumové anténě o poloviční délce než origo, vypadá dobře a nebude tak přitahovat...

PS: trochu mimo téma... přijel jednou za mnou kamarád, zaparkoval u chodníku a šel za mnou cca 30 m, tak jsem stáli těch 30 m od jeho auta (felda) a povídáme si... najednou koukáme...parta 4 romů ve věku cca 12-16 let si to jeho auto na sídlišti v klidu obchází a zkouší za kliky, jestli to není otevřený ... kámoš na ně tak zařval, že se dali na útěk... je to o hubu a mám pocit, že čím více na očích, tím se to líp krade

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...