Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já měl problém z čidlem horní úvrati doma sem se s tím jebkal mé tušení bylo správné jen sem si nebyl jist svítila kontrolka motoru a auto jelo v nouzovém provozu jelo ale nejelo dobře na volnoběh v Kyjově mi kamarád napichl auto na dia a ukázalo mu to vše co bylo špatné i to co jsem nevěděl a nepocítil na jízdě auta záleží co má za dia v servisu před půl rokem mi řekli že je auto na dia mrtvé že se ani nenačetlo a u kamaráda to ukázalo vše škoda že jsi až z Kladna máš to sem kus cesty :( ale určitě i u vás máš možnost vyzkoušet i jinou dia a nejeden servis co to dělá

Odesláno

delal mi to jeden pan tady s fora.Ten krokac jsem sehnal novej za 649kc.takze kdyby to tim nebylo tak ho tam stejne necham kdyz je novej.Cekam az prrijde.Jeste chci ocihnout cidlo pod sanim.Je na jednom sroubu.Ale jak se vyndava.Je tam pristup jak k penezum.

[upravil dne 10/4/12 10:07 od trsoliny]

Odesláno

Tak jsem dnesks provedl dalsi pokus.vratil jsem svickam 0.9 a odpojil lambdu.Ohral a vyrazil.ujel jsem patnact km a auto neskublo ani se nerosvitila dia a volnobeh drzi na 1100 a kdyz dyl bezi na volnobeh tak spadne na cca 850 a nehoupe.Vim ze jsem ujel jen patnact km ale predtim ti blblo cca po peti km.kazdou minutu.Jeste uvidim zitra ale je tu aspon nejaka pravdepodobnost ze by to mohla byt lambda?Vim ze po odpojeni si rj.nacte nejake ulozene hodnotyvsama ale kdyby to bylo neco jineho prece by to blblo i s odpojenou lambdou ne? Co si o tom myslite?

Odesláno

nemusi to byt lambda tiez som robil taky pokus ,odpojil lambdu auto slo o dost lepsie ale nakoniec to bol map,na to by som sa nespoliehal,ked to odpojis tak auto ide v niecom takom ako nudzovy rezim,RJ berie si svoje ulozene hodnoty s pameti a takmer naslepo ovlada motor toto nieje cesta skus odpojit napr konektor cidla teploty(zelena farba a uvidis) , to radsej chod na dia a nech ti odsleduju riadenie motora

[Edited on 10/4/12 18:16 by krtek 2]

Odesláno

Takže radíš vráátit lambdu a odpojit zelený konektor.Je to ten jak jsou tam tři?zelený hnědý a ještě nejaký.Ten myslíš?A když ho odpojím a pojede to tak se to nepřepne do toho nouzovýho režimu?

Odesláno

hej ten zeleny ,a tym som chcel povedat ze ked odpojis to cidlo tak okamzite to ide do toho rezimu a je jedno co odpojis(nejake cidlo)rj si hned zacne riadit podla seba,proste takto zistovat sa to neda chod motora sa zmeni bud stupnu otacky alebo sa zmeni zvuk motora

Odesláno

Jasně chápu.Ale když ho odpojím to čidlo tak to přejde do n.režimu jak říkáš.tak proč mi radíš abych ho zkusil odpojit.Když podle toho nic nepoznám.Jak jsi to přesně myslel???A ještě mě napadlo jestli by tyhle problémy mohl způsobit děravý výfuk nebo vybraný katalizátor?

[upravil dne 10/4/12 18:38 od trsoliny]

Odesláno

pisal som ti to preto aby si sam na vlastne oci zistil ze ked odpojis lambdu auto ti pojde inak a ked odpojis cidlo zelene tiez pojde inak ako ked je vsetko zapojene ,a proste ze tym odpajanim nic nezistis

Guest Džůny
Odesláno

trsoliny: Mám podobné problémy a kat budu měnit teď za pár dní. Tak pak napíšu jestli se něco změnilo.

Odesláno

Ještě mi řekni jak jsi přišel na to že to u tebe byl Map?Řekla ti to dia?Mě akorát napsala(Přechodná závada : Funkce regulace bohatosti směsi).Ale nebyl jsem u Peugeotu ale u jednoho pána doma.

Odesláno

vyblikal som si kody z rj ,s dia je u nas problem najblizsi peugeot je cca50km mne to okrem bohatosti smesi zapisalo aj map senzor ale to som zistil az neskor co je tam zapisane (lebo s dia bol problem a na to vyblikavanie som prisiel trochu neskoro tu na fore)po vsetkych tych pokusoch napr s tym odpajanim ,inak ked ides na dia tak jedine na origo lexia3 (pp 2000) lebo s univerzalnov moc neporiesis max tak vycita chyby je tu na fore o tomto dost popisane

[Edited on 10/4/12 19:15 by krtek 2]

Odesláno

moc se v tom zatim nevyznam.Tak jako pro blbce.Vyblikal si chyby a pak co jak s na to prisel s tim Map.Jak se to da vyblikat?A pokud bych si vyblikal chyby co potom?Nezlob se nq me ale nevyznam se v tom

Odesláno

fuu chlope mohol by si pouzit aj vyhladavac :) citaj

tu mas chybove kody ak mas riadiacu jednotku bosch tak je to pouzitelne u teba ak nemas bohuzial ale 96 rv tak by si ju mal mat ,je to to iste jak dia v tom ze ti to vyblika konkretnu chybu ako dia ti vypise konkretnu chybu

[Edited on 10/4/12 19:41 by krtek 2]

Odesláno

ked si ju odpojil tak je tam uz zapisana ,musis ju dat spet vyresetovat rj ,a jazdit a cakat kym tam nieco zapise a potom vyblikat inak nebudes vediet ci ta lambda je zapisana koli skutocnej jej poruche alebo ci je tam len kvoli tomu ze si ju odpojil cize vsetko pozapajat ako ma byt vyresetovat rj a jazdit kym tam nezapise daco(rozsvieti sa ti na pristrojovke kontrolka k)a potom vyblikat ,mozes aj zastavit niekde na odpocivadle a vyblikat zabere to len par minut

[Edited on 10/4/12 20:10 by krtek 2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...