Milan134 Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 To asi najlepšie pomocou vin pozriet v service boxe. Citovat
riderRLM Odesláno 7. duben 2012 Autor Odesláno 7. duben 2012 Nenasiel som to tam... 405kari alebo 306kari by to mohli vediet... jedno mam polamane ci to moc daco ovplyvnuje.. VIN je VF34BRFY270922995 ak ma dakto lepsie oci ako ja na serviceboxe Citovat
F.I.K Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Jsou to podtlaky k otvírání klapek v sání. Citovat
riderRLM Odesláno 7. duben 2012 Autor Odesláno 7. duben 2012 Jsou to podtlaky k otvírání klapek v sání. aha cize ked je jedna zlomena a nejde k nej hadicka asi nefunguje co.. cize mi neotvara klapky na 2 valcoch???? Citovat
Maverick Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Pokud máš jednu ulomenou, tak ti zákonitě nebude fungovat ani ta druhá, protože jsou řízený podtlakem v sání a tou dírou ti bude podtlak utíkat. Krom toho, pokud je v tomhle vedení netěsnost, jdou špatný údaje i do ŘJ motoru a dělá to bordel. No a nakonec, pokud se ti ty klapky neotvíraj, tak auto odspoda netáhne, jak by mělo a při jízdě z kopce se zařazenou rychlostí má tendence střílet do výfuku (aspoň tak to bylo u mě). Citovat
riderRLM Odesláno 8. duben 2012 Autor Odesláno 8. duben 2012 Pokud máš jednu ulomenou, tak ti zákonitě nebude fungovat ani ta druhá, protože jsou řízený podtlakem v sání a tou dírou ti bude podtlak utíkat. Krom toho, pokud je v tomhle vedení netěsnost, jdou špatný údaje i do ŘJ motoru a dělá to bordel. No a nakonec, pokud se ti ty klapky neotvíraj, tak auto odspoda netáhne, jak by mělo a při jízdě z kopce se zařazenou rychlostí má tendence střílet do výfuku (aspoň tak to bylo u mě). hm presne sedi ten popis ,nema tah vobec v nizkych otackach a vyfuk uz aj roztrhlo stredovy... hm nejake cislo objednavacie na tento podtlak? nenasiel som to na nete [upravil dne 8.4.2012 13:25 od riderRLM] Citovat
Maverick Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Objednací číslo té membrány viz obrázek, položka č.2 Cena 1710Kč Citovat
riderRLM Odesláno 18. duben 2012 Autor Odesláno 18. duben 2012 Páni a nepasuje to aj z nejakého iného motora? mi16 II. bohuzial neni tolko ako 1.9 d.. ani 306 s16.. hm nechce sa mi moc za to vyhadzovat 70e Citovat
Mizlerek007 Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 ted to taky budu řešit hele... nevím jak na tom sou, ale preventyvně je koupím nové...použité bych tam nechtěl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.