Iwannko Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Odbornici potrebujem pomoc. Rano za studena auto nenastartuje. Poobede, ked je vyhriate od slnka, chyti na prvy sup. Stalo sa mi to dva dni po sebe. Diagonstika vyhodila \"chybu zdvihu ihly\", alebo take nieco. Poradte prosiiiiiiiiim! Citovat
peterr87 Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Kvalita nafty je aka? Nam sa stalo, ze nafta nepresla filtrom, kym sme nedali zimne VIF. Neuskodi zmerat ampermetrom najlepsie s rozsahom 20 - 30A zhavice (kazdy po jednom). Taktiez neuskodi skontrolovat cistotu sitka pri plavaku v nadrzi (pod zadnou sedackou). To su zakladne veci, ktore zvladnes aj doma. Citovat
pug306 Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 cawte chcel by som sa spytat na jednu vec ....brat ma tento motor a od urcitej doby (rozpadla sa mu remenica spodnych rozvodou a ponicila mu krit a aj remen na hlavnych rozvodoch....cize je mozne sa sa mu pozvody mierne posunuli) mu dobre nestartuje...iba pod plynom ale ked chyti tak ide vcelku normalne (nemam moc odvahy to povitacat) mechanik vrevel ze to moze byt kompresiou a ze mozu byt niejake ventili ohnute....tak spravil kompresiu a ze je zla....ze by to chcelo vaciu opravu ale druhy mechanik zas vravel ze tie udaju su v norme na motor co ma 240,000km v norme (na 98% su to poctive km) a ze to startovanie moze byt len niejaka malickost a otazka je kde je cil pravda ? udaje z merania Citovat
Barney Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 Ten 4 válec už není nejlepší ale je to opravdu v normě Citovat
antik Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 me taky moje 2.1 TD nechcela startovat, vymenil som zhavicky a od teraz dobre. byl to sice porod, ale z pomocou Lukas309 sa to povedlo. Citovat
pug306 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 zhavisky to nebudu ono mu to zacalo hned jak sa mu stala ta nehoda a v tom nevidim ziadnu suvislost.....a navise ono to zle chyta aj ked je motor zohriaty.... Citovat
krtek 2 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 ten graf je ok rozdiel v tlakoch medzi 1a4 valcom je na hrane 5barov ale este to moze byt,a to ti nekontrolovali rozvody po nehode ? Citovat
antik Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 zhavisky to nebudu ono mu to zacalo hned jak sa mu stala ta nehoda a v tom nevidim ziadnu suvislost.....a navise ono to zle chyta aj ked je motor zohriaty.... aha. tak tohle jsem měl na P405 1.9D a nějak jsem nepřišel jak na to. Možná nějaký kontakt, startér fungoval dobře, ale jak se motor zahřál, tak ten startér ani necvakl. Jen jakési relé. Dával jsem za vinu dodělávky. Někdo přede mnou tam dodělal relé, ktereé když se vyplo, tak to nedělalo nic. Možná že bylo už špatné a nespínalo uvnitř. Nestihl jsem to dořešit a P405 byla prodána. Vlákno budu sledovat, protože tohle je pro mne záhada. Fandim Citovat
pug306 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 tak dnes som bol po bratove auto a uz to je opravene....mechanici v BA kde mu roboti tie rozvody po nehode to spatne poskladali a cerpadlo bolo posunute o jeden zub a uz to nebolo spravne zosinchronizovane....hold neni mechanik ako mechanik.... ale zaujmave ze dia nezaznamenala ziadnu chybu co udajne mala kazdopadne uz to je v cajku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.