Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, myslíš úplně celý ten díl 1 včetně lanovodů?

Jarda

budu vedet snad dnes :D

Odesláno

Ahoj, Malá připomínka - kontrolujte zbozi pred zabalenim jestli neni poskozene.ja vim ze toho mate dost , ale uz mi 2* za posledni 3 obj.prislo něco poškozeného. Vyfuk - peclive zabalen, ale po rozbalení byl ten"holendr"na konci uplne ohnuty do vnitr.blbe se to rovna zpet.rameno - vybaleno zkrabice z igelitu a v gume , ktera kryje cep 1, 5cm trhlina.jinak jsem naprosto spokojen ;-) je to spise pro info.dekuji Jarda

Odesláno (upraveno)

Ahoj, ATTEX 2418 Kč

Jarda

Pozerám to na eshope ale taký som tam nevidel , je tam ten Lucas LCE LRA00471R za 1970kč  na ten čo hovoríš?

Upraveno uživatelem HC MAREK
Odesláno

Pozerám to na eshope ale taký som tam nevidel , je tam ten Lucas LCE LRA00471R za 1970kč  na ten čo hovoríš?

Hele to je repas se zálohou, je na něj záloha cca 1100 Kč, musel bys mi ho posílat zpět.

Odesláno

Ahoj, Malá připomínka - kontrolujte zbozi pred zabalenim jestli neni poskozene.ja vim ze toho mate dost , ale uz mi 2* za posledni 3 obj.prislo něco poškozeného. Vyfuk - peclive zabalen, ale po rozbalení byl ten"holendr"na konci uplne ohnuty do vnitr.blbe se to rovna zpet.rameno - vybaleno zkrabice z igelitu a v gume , ktera kryje cep 1, 5cm trhlina.jinak jsem naprosto spokojen ;-) je to spise pro info.dekuji Jarda

Ahoj, omlouvám se za potíže, ale opravdu optická kontrola každého dílu je takřka nemožná, snažíme se aspon něco, ale třeba u toho výfuku, skladník kolikrát ani neví, kam má jaký držák směrovat atd. Tlačím i na dodavatele, jenže to je všude o lidech. U dodavatele jsou hovada, který ti hodí kotouče do krabice na svíčky. Na dpd ppl jsou zase další. Je to těžký :(

Odesláno

Hele to je repas se zálohou, je na něj záloha cca 1100 Kč, musel bys mi ho posílat zpět.

Aha to som nevedel , ten Attex je aký výrobca ,ešte som to nepočul, máš s ním dobré skúsenosti?

Odesláno

cau,nevies mi prosim ta povedat ci ste uz posielali objednavku,Faktura 201505846,a kedy mozem ocakavat zasielku?zatial dik

Ano, včera to odešlo. Zítra na SK.

Odesláno

Ahoj co můžeš nabídnout za zadní tlumiče na Peugeot 406 1.8 16V 85kW r.v 2003

A lambda sondu za katalyzátor?

Díky Charlie 1

Ahoj, hod mi VIn kvůli lambdě do SZ pls.

Odesláno

Pozor důležité upozornění - od 15.6. do 24.6. jsem na dovolené a tady na klubu vůbec nebudu v případě potřeby prosím psát na kolegu Honzu  - vencel@autorozvody.cz nebo tel 732 67 60 10 nebo ideálně použít eshop na www.autorozvody.cz

Díky

Jarda

Odesláno

Já bych rád Jardovi poděkoval za kšeftík, vše bylo připravené, já jen zaplatil a vyzvedl. Jen ta montáž mi dala trošku zabrat :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, 

Sháním repasované turbo na škoda octavia, 1.9 TDI, 66kW. :)

Případně: Co příjde rozvodová sada na toto auto i s pumpou?

Ahoj, nemám dobré zkušenosti s repasama. Mám dánský Mechanex, ověřené turbo. Jedná se o nové turbo - cena 6980 Kč s DPH.

Rozvody doporučím naši skládanou sadu podle originálu - tzn. přesně od výrobců, kteří dodávají do originálu škodovce - zesílený řemen Dayco, sada kladek INA (4x kladka, šrouby) + pumpa kvalitnější s kovovou vrtulkou Graf - komplet za 3490 kč.

Jarda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...