Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno
Ahoj,

můžeš mi prosím napsat ceny tlumičů - přední + zadní + uložení a komplet rozvody na 206 r.v. 99, 1.9D hatchback? Tlumiče stačí nějaké levnější i ty rozvody nemusí být origo. Dík

AHoj, rozvody INA - řemen + 2x kladka - 1204 Kč, pumpa Graf 576 Kč

Přední tlumič KYB 1016 Kč, Maxgear 655 Kč kus

Zadní tlumič KYB 763 Kč, Maxgear 510 kč kus

Uložení kompletní na jeden tlumič SNR 509 Kč s ložiskem

Odesláno
Ahoj ,vieš mi naceniť tyčky stabilizátora predné: 5087 52 ,: 5087 53 a zadné: 5178 52 a dorazy zadných tlmičov: 5166 70 ,poprípade aj značku.Ďakujem

AHoj, doporučím MEYLE

5087 52 - 435 Kč

5087 53 - 435 Kč

5178 52 - 282 Kč HD kus

5166 70 - Hans Pries 92 Kč kus

Jarda

Odesláno

Ahoj, dneska přišel v pořádku balík, který jsem objednával a platil (!) tuším ve středu, chci pochválit Jardu i kolegy, a poděkovat. :) Ať se daří!

Odesláno
Ahoj, dneska přišel v pořádku balík, který jsem objednával a platil (!) tuším ve středu, chci pochválit Jardu i kolegy, a poděkovat. :) Ať se daří!

Díky :super

Odesláno
Katalogove číslo je 56.14.RA . kdyby jsi vedel o nekom kdo jej ma pisni zajimal by me zvuk planuji do budoucna dat sport vyfuk ale zadnou divocinu

Hm tak já ho nemám vůbec :( Sorry

Odesláno

Zdravím Jardo

Potřeboval bych zjistit na mé auto ceny a jaký tip chladiče mi bude pasovat.I nové víčko,asi nepouští přetlak :nevim Zde přikládám VIN VF38CRFVE80357647

[upravil dne 19/5/14 17:38 od 222johny222]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...