Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno
Dobrý den,

dala by se zjistit cena kompletní sahary na Berlingo 1.6 16V s klimou r.v.2001? Případně cena jen samotné vrtule.

Ahoj, hod mi VINKO, vidím tu dva typy

Odesláno

Děkuji Jardovi za dodané díly a chci se Vám všem pochlubit jednou story.... V krabici se všemi díly a fakturou jsem postrádal vzduchový filtr ( balík byl poničení a na poště sepsán protokol,avšak díra nebyla tak veliká,aby se krabice s filtrem dala vytáhnout.... ) Volal jsem tedy Jardovi ( badisakovi ) a dotázal se,zda je možné dohledat fyzické vložení filtru do krabice. Se vší ochotou to zjistil a !!! PŘIZNAL !!! že filtr do krabice zapomněli dát ( že ve skladu podle faktur prostě jeden přebývá ) Moc jsem na začátku v úspěch a nález filtru nedoufal a nad stokorunou zlomil hůl,ale toto mě překvapilo. Druhý den filtr zdarma dorazil a já se těšil,že mezi námi stále existují solidní lidé/prodejci :D

[upravil dne 23/5/13 17:07 od švícko87]

Odesláno

Jaké tlumiče doporučíš na Peugeot 307 2.0 HDi 79kW r.v. 2003 hatchback....... Vin VF33CRHSB83231241......... V servise mi řekli cenu 2200Kč za jeden. Zapomněl jsem se zeptat na značku. Kdyžtak i cenu prosím. Díky

Odesláno
Jaké tlumiče doporučíš na Peugeot 307 2.0 HDi 79kW r.v. 2003 hatchback....... Vin VF33CRHSB83231241......... V servise mi řekli cenu 2200Kč za jeden. Zapomněl jsem se zeptat na značku. Kdyžtak i cenu prosím. Díky

Ahoj, já osobně prodávám jen tento trojlístek - Kayaba, Sachs, Bilstein

tady je nabídka

přední tlumič Kayba 1123 kč, Sachs 1378 Kč, Bilstein 1020 Kč

zadní tlumič Kayaba 1111 Kč, Sachs 1220 Kč, Bisltein 980 Kč

Jarda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...