Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, mohl bych poprosit o doporučení olejového a kabinového filtru na Peugeot 307 2,0HDi 100kW VF33CRHRH84304419 + komplet filtry (palivový, olejový, vzduchový a kabinový) na Opel Astra 1,7CDTi 74kW W0L0AHL4858049220, moc dky, Jirka :papa.

Odesláno

Zdarec, mohl bych poprosit o doporučení olejového a kabinového filtru na Peugeot 307 2,0HDi 100kW VF33CRHRH84304419 + komplet filtry (palivový, olejový, vzduchový a kabinový) na Opel Astra 1,7CDTi 74kW W0L0AHL4858049220, moc dky, Jirka :papa.

Ahoj, ještě mi řekni ty kabináky chceš papírový nebo s uhlím pro klimošku (zachycuje smrad a bakterie z klimy).

Jarda

Odesláno

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - OD 17.5. DO 21.5. JSEM NA SLUŽEBNÍ CESTĚ BEZ MOŽNOSTI PŘIPOJENÍ K INTERNETU, NALÉHAVÉ ZÁLEŽITOSTI PROSÍM ŘEŠTĚ S KOLEGY JEN PO MAILU NEBO TELEFONU, NA KLUBU AKTIVNÍ NEBUOU, CO POČKÁ, ODPOVÍM AŽ SE VRÁTÍM. PŘÍPADNĚ VYUŽIJTE ESHOP.

Dan Jiroušek - tel. 466 566 701 mail: jirousek@autorozvody.cz

Honza Vencel - tel. 466 566 701 mail: vencel@autorozvody.cz

DÍKY.. JARDA

Odesláno

Zdravím, tak dnes všechno přišlo :super (snad nebude s ničím problém), ale to DPD jsou asi hrozní čůrá-i, krabica vomlácená snad ze všech stran, já vím, ty to nijak neovlivníš, zboží ale vypadá v pohodě.

Jeden čas jsem taky jezdil s dodávkou, sice u pekáren, ale kdybych dovezl rozdrbané dort nebo zákusky tak mě na kšeftech pošlou rovnou do P-ČE a to nepřeháním.

Odesláno (upraveno)

Zdravím,

prosím o doporučení, případně potvrzení vhodné sady rozvodů + pumpy pro 308, 1,6 HDi, 66 kw, motor 9HX

VIN: VF34H9HXC55366365

na Vašem e-shopu mi vychází zboží pod názvem "Vodní pumpa+sada ozubeneho remene CON CT1092WP|CONTITECH " za 2 693,92 s DPH.

Je to komplet sada s kladkami, která je zapotřebí k výmemně rozvodů + vodní pumpy?

Děkuji

Upraveno uživatelem Davis
Odesláno

Zdravím, tak dnes všechno přišlo :super (snad nebude s ničím problém), ale to DPD jsou asi hrozní čůrá-i, krabica vomlácená snad ze všech stran, já vím, ty to nijak neovlivníš, zboží ale vypadá v pohodě.

Jeden čas jsem taky jezdil s dodávkou, sice u pekáren, ale kdybych dovezl rozdrbané dort nebo zákusky tak mě na kšeftech pošlou rovnou do P-ČE a to nepřeháním.

Ahoj bohužel je to tak, je to člověk od člověka, když je někdo s prominutím kokot tak je jedno kde dělá a bude ničit pověst jakékoliv firmě. Snažíme se balit, aby se opravdu nic neponičilo i když to dostane rány, tak snad to bude ok..

Odesláno

Zdravím,

prosím o doporučení, případně potvrzení vhodné sady rozvodů + pumpy pro 308, 1,6 HDi, 66 kw, motor 9HX

VIN: VF34H9HXC55366365

na Vašem e-shopu mi vychází zboží pod názvem "Vodní pumpa+sada ozubeneho remene CON CT1092WP|CONTITECH " za 2 693,92 s DPH.

Je to komplet sada s kladkami, která je zapotřebí k výmemně rozvodů + vodní pumpy?

Děkuji

Ahoj,

podle VIN tato sada sedí, je skladem. Je tam vše co je k výměně potřeba, nic víc není třeba shánět (krom toho, kdo to vymění :))

PS: správný kod je CON CT1092WP1

Jarda

Odesláno

Ahoj, poptávám vrchní mřížku do př. nárazníku na Peugeot 5008 r.v. 2010. 

obj. číslo: (08) 7422H7 (s chromovaným profilem) =

Dík

Ahoj, to je jen v originále - 3095 Kč

Jarda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...